TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

И ТОА Е МОЖНО: Непријавени работници во Агенцијата за вработување!

Фактор - 08.09.2016

Државниот ревизор откри и обелодени сериозни забелешки и неправилности во работењето на Агенцијата за вработување на чие чело е директорот Влатко Поповски. Во ревизорскиот извештај за 2015 година, објавен пред два дена, утврдени се неправилности од ...

Владата се објаснува по наодите на ревизијата околу Агенцијата за вработување

Алсат-М - 07.09.2016

Четворица членови на Управниот одбор на Агенцијата за вработување се со полноважечки статус, соопшти Владата. Дополнително во наредниот период ќе се избере и петтиот член кој доаѓа на предлог на владата, кому денеска му истекува мандатот.

Непријавени работници и во Агенцијата за вработување

Либертас - 08.09.2016

Државниот ревизор откри и обелодени сериозни забелешки и неправилности во работењето на Агенцијата за вработување на чие чело е директорот Влатко Поповски. Во ревизорскиот извештај за 2015 година, објавен пред два дена, утврдени се неправилности од ...

Ревизорот откри непријавени работници во Агенцијата за вработување!

+инфо - 08.09.2016

Исплатени биле вкупно 643.000 денари (10.000 евра) за ангажирање на хигиеничарки и еден портир, без притоа да биде склучен договор. Државниот ревизор откри и обелодени сериозни забелешки и неправилности во работењето на Агенцијата за вработување на ...

Непријавени работници и во Агенцијата за вработување

Репортер - 08.09.2016

Државниот ревизор откри и обелодени сериозни забелешки и неправилности во работењето на Агенцијата за вработување на чие чело е директорот Влатко Поповски. Во ревизорскиот извештај за 2015 година, објавен пред два дена, утврдени се неправилности од ...