TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО | Тинејџер го напуштил домот и веќе две години живее во возови: „Секој ден откривам нови работи…“

Слободен Печат - 13.06.2024

Пред две години Ласе Столај го оставил удобниот живот во семејната куќа и го заменил со живот на шините. Тој од август 2022 година постојано патува и живее во возовите, пишува „РТЛ тудеј“.

(ВИДЕО) ГО ОСТАВИЛ УДОБНИОТ ЖИВОТ ВО СЕМЕЈНАТА КУЌА: Германски тинејџер две години живее во возови

Фактор - 13.06.2024

Тинејџер го напуштил домот и веќе две години живее во возови. Ласе Столај го оставил удобниот живот во семејната куќа. Тој од август 2022 година постојано патува и живее во возовите, пишува П атувањето го почнал од мало гратче во Германија на ...