TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Опсервер - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Бизнис Вести - 29.09.2022

Тој го повтори ставот на Албанија дека стои на страната на Украина и не го признава референдумот организиран од Русија во некои нејзини ...

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Независен - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Курир - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Либертас - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Фокус - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

Русите кои не сакаат да војуваат, се добредојдени во Албанија, вели Рама

Скопје1 - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

Рама: За Русите кои не сакаат да војуваат вратите на Албанија се отворени

Слободен Печат - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. Тој го повтори ставот на Албанија дека стои на страната на Украина и не го признава референдумот организиран од Русија во некои нејзини области.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Република - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Сител - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

24 Вести - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

РАМА: Мојата земја е на страната на Украина, а сите Руси кои бегаат од мобилизација и не сакаат да војуваат се ...

Денешен - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Нетпрес - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

MakPress - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Н.Македонија - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја – рече Рама.

РУСИТЕ СЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ ВО АЛБАНИЈА Рама ги чека тие што бегаат од војната

+инфо - 29.09.2022

Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама. Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Вечер Прес - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја, рече Рама.

РУСИТЕ СЕ ДОБРЕДОЈДЕНИ ВО АЛБАНИЈА: Рама ги чека тие што бегаат од војната

4NEWS - 29.09.2022

Премиерот Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. – Русите кои ја напуштаат земјата затоа што не сакаат да војуваат, се добредојдени во нашата земја – рече Рама.

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Р.С.Европа - 29.09.2022

Албанскиот премиер Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија. Тој го повтори ставот на Албанија дека стои на страната на Украина и не го признава референдумот организиран од Русија во некои нејзини ...

Рама: Русите кои не сакаат да војуваат се добредојдени во Албанија

Zoom - 29.09.2022

Албанскиот премиер Еди Рама изјави дека руските граѓани кои бегаат од мобилизација се добредојдени во Албанија, пренесува Радио Слободна Европа. Тој го повтори ставот на Албанија дека стои на страната на Украина и не го признава референдумот ...