TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Русе Арсов нов в.д. директор на МКЦ

Телма - 14.03.2018

Со одлука на град Скопје, донесена вчера, Русе Арсов е именуван за нов в.д. директор на Младинскиот културен центар. Тој доаѓа на местото на Златко Стевковски, кој директорската функција во МКЦ ја вршеше изминатите 8 години , во два мандати.

Продуцентот Русе Арсов е в.д. директор на МКЦ

Сакам да кажам - 14.03.2018

Продуцентот Русе Арсов е назначен за в.д. директор на Младинскиот културен центар (МКЦ), велат од Град Скопје. Арсов, долгогодишен програмски директор на МКЦ, доаѓа на местото на Златко Стевковски, кој како што велат од Град Скопје, си поднел ...

Русе Арсов е новиот директор на МКЦ

Радио МОФ - 14.03.2018

Од вчера за в.д. директор на ЈУ Младински културен центар е назначен Русе Арсов, досегашен програмски уредник на Младинскиот културен центар, звршен продуцент и член на програмскиот совет на фестивалот „Млад Отворен Театар“.

МКЦ доби нов директор

Независен - 14.03.2018

Русе Арсов е новиот директор на Младинскиот културен центар во Скопје. Промената е направена денеска, дознава „Независен весник“, а информацијата ја потврди и сега веќе екс-директорот Златко Стевковски и Град Скопје под чија надлежност е оваа ...

Русе Арсов е назначен за в.д. директор на МКЦ на местото на Стевковски

Република - 14.03.2018

Русе Арсов е назначен за в.д. директор на Младинскиот културен центар (МКЦ). Арсов, кој е долгогодишен програмски директор на МКЦ, доаѓа на местото на Златко Стевковски. Стевковски беше директор на МКЦ и на киното Милениум од 2010 година, а ...

Русе Арсов нов в.д. директор на МКЦ- на место на Златко Стевковски

Нова ТВ - 14.03.2018

Од вчера за в.д. директор на ЈУ Младински културен центар е назначен Русе Арсов, досегашен програмски уредник на Младинскиот културен центар, извршен продуцент и член на Програмскиот совет на фестивалот „Млад Отворен Театар“.

Младински културен центар со нов в.д. директор

Фактор - 14.03.2018

Новиот директор на Младинскиот културен центар во Скопје е Русе Арсов. Тој од вчера е назначен за в.д. директор на ЈУ Младински културен центар. Русе Арсов беше програмски уредник на Младинскиот културен центар, извршен продуцент и член на ...

МКЦ доби нов директор

Скопје инфо - 15.03.2018

За в.д. директор на ЈУ Младински културен центар е назначен Русе Арсов, досегашен програмски уредник на Младинскиот културен центар, звршен продуцент и член на програмскиот совет на фестивалот „Млад Отворен Театар“.