TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Црногорските социјалдемократи ги номинираа Заев и Ципрас за Нобелова награда за мир

Макфакс - 12.02.2019

Лидерот на Социјалдемократската партија на Црна Гора, Ранко Кривокапиќ, поднел формална номинација до норвешкиот Нобелов комитет овогодишната награда за мир да им се додели на премиерите на Македонија и на Грција, Зоран Заев и Алексис Ципрас.

Уште една нобелова номинација за Заев и Ципрас

Deutsche Welle - 12.02.2019

Номинацијата доаѓа во време кога Заев и Ципрас и натаму се соочени со критики од опозициите. Додека тие обвинуваат за „развеано знаме на национално предавство“, пред Владата во Скопје ќе биде кренато знамето на НАТО.

Заев и Ципрас предложени за Нобелова награда и во Црна Гора

Република - 12.02.2019

Претседателот на Социјалдемократската партија на Црна Гора, Ранко Кривокапиќ, упати до норвешкиот Нобелов институт формална номинација годинашната Нобелова награда за мир да им се додели на премиерите на Македонија и на Грација, Зоран Заев и Алексис ...

Црногорските социјалдемократи ги номинираа Заев и Ципрас за Нобелова награда за мир

24Инфо - 12.02.2019

Лидерот на Социјалдемократската партија на Црна Гора, Ранко Кривокапиќ, поднел формална номинација до норвешкиот Нобелов комитет овогодишната награда за мир да им се додели на премиерите на Македонија и на Грција, Зоран Заев и Алексис Ципрас.

Уште една нобелова номинација за Заев и Ципрас

Тера - 12.02.2019

Претседателот на Социјалдемократската партија на Црна Гора, Ранко Кривокапиќ до норвешкиот Нобелов Институт испратил номинација со која предлага годинешната Нобелова награда за мир да им се додели на македонскиот и грчкиот премир, Зоран Заев и ...

Заев и Ципрас предложени за Нобелова награда и од Црна Гора

Нетпрес - 12.02.2019

Претседателот на Социјалдемократската партија на Црна Гора, Ранко Кривокапиќ, упати до норвешкиот Нобелов институт формална номинација годинашната Нобелова награда за мир да им се додели на премиерите на Македонија и на Грција, Зоран Заев и Алексис ...

Црногорските социјалдемократи ги номинираа Заев и Ципрас за Нобелова награда за мир

А1 On - 12.02.2019

Лидерот на Социјалдемократската партија на Црна Гора, Ранко Кривокапиќ, поднел формална номинација до норвешкиот Нобелов комитет овогодишната награда за мир да им се додели на премиерите на Македонија и на Грција, Зоран Заев и Алексис Ципрас.

Уште една нобелова номинација за Заев и Ципрас

Либертас - 12.02.2019

Претседателот на Социјалдемократската партија на Црна Гора, Ранко Кривокапиќ до норвешкиот Нобелов Институт испратил номинација со која предлага годинешната Нобелова награда за мир да им се додели на македонскиот и грчкиот премир, Зоран Заев и ...

Уште една нобелова номинација за Заев и Ципрас

iPortal - 12.02.2019

Номинацијата доаѓа во време кога Заев и Ципрас и натаму се соочени со критики од опозициите. Додека тие обвинуваат за „развеано знаме на национално предавство“, пред Владата во Скопје ќе биде кренато знамето на НАТО.

Уште една номинација за нобелова награда за мир за Заев и Ципрас

Скопје1 - 12.02.2019

Претседателот на Социјалдемократската партија на Црна Гора, Ранко Кривокапиќ, упати до норвешкиот Нобелов институт формална номинација годинашната Нобелова награда за мир да им се додели на премиерите на Македонија и на Грација, Зоран Заев и Алексис ...

Заев и Ципрас предложени за Нобелова награда и од Црна Гора

Точка - 12.02.2019

Претседателот на Социјалдемократската партија на Црна Гора, Ранко Кривокапиќ, упати до норвешкиот Нобелов институт формална номинација годинашната Нобелова награда за мир да им се додели на премиерите на Македонија и на Грција, Зоран Заев и Алексис ...