TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дневен хороскоп за недела, 19-ти мај 2024-та

Нетпрес - 19.05.2024

ОВЕН До пладне ќе пожнеете успех и ќе ги постигнете целите што ќе си ги поставите. Непромисленоста и неисполнетите ветувања кон колегите се, пред сѐ, на ваша штета. На работното место не ги споделувајте вашите планови.

Дневен хороскоп за сабота, 18-ти мај 2024-та

Нетпрес - 18.05.2024

ОВЕН Постои можност да ја подобрите вашата материјална состојба, но со разумни постапки и проценкии. Попладне не се исклучени проблемите со соседите или со познаниците. Бидете трпеливи и воздржани ако се обидат да ве искористат.

Дневен хороскоп за сабота, 18-ти мај 2024-та

365 - 18.05.2024

ОВЕН Постои можност да ја подобрите вашата материјална состојба, но со разумни постапки и проценкии. Попладне не се исклучени проблемите со соседите или со познаниците. Бидете трпеливи и воздржани ако се обидат да ве искористат.

Дневен хороскоп: Сабота 18-ти Мај 2024 година

Вистина.мк - 18.05.2024

ОВЕН Постои можност да ја подобрите вашата материјална состојба, но со разумни постапки и проценкии. Попладне не се исклучени проблемите со соседите или со познаниците. Бидете трпеливи и воздржани ако се обидат да ве искористат.

Дневен хороскоп за сабота, 18-ти мај 2024-та

Пулс24 - 18.05.2024

ОВЕН Постои можност да ја подобрите вашата материјална состојба, но со разумни постапки и проценкии. Попладне не се исклучени проблемите со соседите или со познаниците. Бидете трпеливи и воздржани ако се обидат да ве искористат.

Дневен хороскоп за недела, 19-ти мај 2024-та

365 - 19.05.2024

ОВЕН До пладне ќе пожнеете успех и ќе ги постигнете целите што ќе си ги поставите. Непромисленоста и неисполнетите ветувања кон колегите се, пред сѐ, на ваша штета. На работното место не ги споделувајте вашите планови.

Дневен хороскоп за недела, 19-ти мај 2024-та

Пулс24 - 19.05.2024

ОВЕН До пладне ќе пожнеете успех и ќе ги постигнете целите што ќе си ги поставите. Непромисленоста и неисполнетите ветувања кон колегите се, пред сѐ, на ваша штета. На работното место не ги споделувајте вашите планови.