TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Запознајте ја Елена Божиновска – Млада инфлуенсерка која наместо да промовира брендови, поттикнува промени и се бори за ...

Екран - 15.11.2023

Младата Елена Божиновска која веќе извесен период живее во Италија и е стипендист на Италијанската влада и учи на магистерски студии, насока Бизнис менаџмент и иновации на Faculty of Economics La Sapienza Universita di Roma е една од ретките ...

Елена Божиновска – млада инфлуенсерка со светско признание за хуманитарна работа, која се бори за детските права

Црнобело - 15.11.2023

Младата Елена Божиновска, која веќе извесен период живее во Италија и е стипендист на италијанската влада и учи на магистерски студии, насока Бизнис менаџмент и иновации на Faculty of Economics La Sapienza Universita di Roma , е една од ретките ...

Елена Божиновска: млада инфлуенсерка, која, наместо да промовира брендови, поттикнува промени и се бори за правата на ...

Макфакс - 15.11.2023

Младата Елена Божиновска, која веќе извесен период живее во Италија и е стипендист на италијанската влада и е на магистерски студии, насока бизнис-менаџмент и иновации на Faculty of Economics La Sapienza Universita di Roma, е една од ретките ...

Запознајте ја Елена Божиновска – Млада инфлуенсерка која наместо да промовира брендови, поттикнува промени и се бори за ...

Centar - 15.11.2023

Младата Елена Божиновска која веќе извесен период живее во Италија и е стипендист на Италијанската влада и учи на магистерски студии, насока Бизнис менаџмент и иновации на Faculty of Economics La Sapienza Universita di Roma е една од ретките ...

Елена Божиновска: млада инфлуенсерка, која, наместо да промовира брендови, поттикнува промени и се бори за правата на ...

Репортер - 15.11.2023

Младата Елена Божиновска, која веќе извесен период живее во Италија и е стипендист на италијанската влада и е на магистерски студии, насока бизнис-менаџмент и иновации на Faculty of Economics La Sapienza Universita di Roma, е една од ретките ...