TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Центар бара доставувачи на храна

Вечер - 09.04.2020

Како резултат на пандемијата со коронавирусот и воведениот полициски час, Општина Центар објавува Јавен повик за онлајн работа за достава на неопходни прехранбени намирници од економски оператори/и маркет/и кои работат на територијата на Општина ...

Маркетите да достават електронско барање за доставување намирници за време на полицискиот час

Вечер - 08.04.2020

Маркетите кои работат на територијата на општина Ѓорче Петров, а од каде ќе се обезбедуваат само најнеопходните намирници е потребно да достават електронско барање (е-маил) до општинскиот Кризен штаб со цел Општината да определи оператори кои ќе ...

Јавен повик за онлајн работа – достава на прехранбени продукти од маркети, аптеки, ресторани во Општина Карпош

Сител - 08.04.2020

Како резултат на пандемијата со коронавирус и воведениот полициски час, Општина Карпош објавува Јавен повик и пријава за онлајн работа и достава на продукти од храна од маркети, ресторани, производи од аптеки и слично на територијата на општината.

Општина Бутел ги повикува маркетите да се пријават за онлајн нарачки

MTM - 07.04.2020

Општинскиот штаб за заштита и спасување на Општина Бутел ги повикува сите маркети кои се заинтересирани за онлајн набавка и достава на потребните намирници на населението за време на полицискиот час, информираат од Општина Бутел.

Јавен повик за онлајн работа – достава на прехранбени продукти од маркети, аптеки, ресторани во Општина Карпош

Канал5 - 08.04.2020

Работното тело за координација на состојбата со коронавирусот во Општина Карпош ги повикува сите заинтересирани правни субјекти да се пријават за добивање на дозвола за работа за време на полициски час.

Јавен повик за онлајн работа – достава на прехранбени продукти од маркети, аптеки, ресторани во Општина Карпош

Опсервер - 08.04.2020

Скопје, 8 април 2020 () – Како резултат на пандемијата со коронавирус и воведениот полициски час, Општина Карпош објавува Јавен повик и пријава за онлајн работа и достава на продукти од храна од маркети, ресторани, производи од аптеки и слично на ...

Јавен повик за онлајн работа – достава на прехранбени продукти од маркети, аптеки, ресторани во Општина Карпош

4NEWS - 08.04.2020

Како резултат на пандемијата со коронавирус и воведениот полициски час, Општина Карпош објавува Јавен повик и пријава за онлајн работа и достава на продукти од храна од маркети, ресторани, производи од аптеки и слично на територијата на општината.

Jавен повик и пријава за online работа и достава на продукти на територија на Општина Карпош

Локално - 08.04.2020

Како резултат на пандемијата со коронавирус и воведениот полициски час, Општина Карпош објавува јавен повик и пријава за online работа и достава на продукти од храна од маркети, ресторани, производи од аптеки и слично на територија на Општина Карпош.

Достава на прехранбени продукти од маркети, аптеки и ресторани

Вечер - 08.04.2020

Како резултат на пандемијата со коронавирус и воведениот полициски час, Општина Карпош објавува јавен повик и пријава за онлајн работа и достава на продукти од маркети, ресторани, производи од аптеки и слично, на територијата на општината.

Јавен повик за онлајн работа – достава на прехранбени продукти од маркети, аптеки, ресторани во Општина Карпош

MakPress - 08.04.2020

Како резултат на пандемијата со коронавирус и воведениот полициски час, Општина Карпош објавува Јавен повик и пријава за онлајн работа и достава на продукти од храна од маркети, ресторани, производи од аптеки и слично на територијата на општината.

Центар бара доставувачи на прехранбени продукти

24Инфо - 09.04.2020

По општина карпош и Центар се огласи со јавен повик за онлајн работа за достава на неопходни прехранбени продукти од економски оператори/и маркет/ кои работат на територијата. Овој вид на помош за граѓаните доаѓа како резултат на пандемијата со ...