TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Врање: Го врзале чуварот и го запалиле целиот возен парк на приватна градежна фирма(видео)

AKO - 15.04.2019

Маскирани и вооружени напаѓачи изминатата ноќ во селото Превалац кај Врање, го врзале стражарот и го запалиле целиот возен парк на приватното претпријатие „5Д“ . Пожарот е локализиран, нема повредени, но штетата се проценува на повеќе од половина ...

Упаднале со фантомки, го врзале чуварот и го запалиле целиот возен парк на фирмата

Press24 - 15.04.2019

Маскирани и вооружени напаѓачи изминатата ноќ во селото Превалац кај Врање, го врзале стражарот и го запалиле целиот возен парк на приватното претпријатие „5Д“ . Пожарот е локализиран, нема повредени, но штетата се проценува на повеќе од половина ...

Го врзале чуварот и го запалиле целиот возен парк на приватна градежна фирма

Република - 15.04.2019

Маскирани и вооружени напаѓачи изминатата ноќ во селото Превалац кај Врање, го врзале стражарот и го запалиле целиот возен парк на приватното претпријатие „5Д“. Пожарот е локализиран, нема повредени, но штетата се проценува на повеќе од половина ...

Упаднале со фантомки, го врзале чуварот и го запалиле целиот возен парк на фирмата

24Инфо - 16.04.2019

Упаднале со фантомки, го врзале чуварот и го запалиле целиот возен парк на фирмата Маскирани и вооружени напаѓачи изминатата ноќ во селото Превалац кај Врање, го врзале стражарот и го запалиле целиот возен парк на приватното претпријатие „5Д“ .

Упаднале со фантомки, го врзале чуварот и го запалиле целиот возен парк на фирмата

ТВ21 - 16.04.2019

Маскирани и вооружени напаѓачи изминатата ноќ во селото Превалац кај Врање, го врзале стражарот и го запалиле целиот возен парк на приватното претпријатие „5Д“ . Пожарот е локализиран, нема повредени, но штетата се проценува на повеќе од половина ...