TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонскиот камерен оркестар „Профундис“ и Ирина Мурезану ќе настапат во Нови Сад

Либертас - 23.09.2023

Македонскиот камерен оркестар „Профундис“ и романската виолинистка Ирина Мурезану ќе настапат вечерва во Новосадската синагога. Ова е уште едно гостување на „Профундис“ оваа сезона, по настапите на сцената на фестивалот „Раванелиус“ во Србија и ...

Концертен спектакл на „Профундис“ и Ирина Мурезану во Нови Сад

Н.Македонија - 23.09.2023

По успешните концерти во „Коларац“ во Белград и Македонската филхармонија во Скопје, патувачкиот омнибус на македонскиот камерен оркестар „Профундис“ и светски познатата виолинистка Ирина Мурезану го најавуваат следниот концертен спектакл – овој пат ...

Македонскиот камерен оркестар „Профундис“ и Ирина Мурезану ќе настапат во Нови Сад

MakPress - 23.09.2023

- Македонскиот камерен оркестар „Профундис“ и романската виолинистка Ирина Мурезану ќе настапат вечерва во Новосадската синагога. Ова е уште едно гостување на „Профундис“ оваа сезона, по настапите на сцената на фестивалот „Раванелиус“ во Србија и ...

Македонскиот камерен оркестар „Профундис“ и виолинистката Ирина Мурезану ќе настапат во Нови Сад

Слободен Печат - 23.09.2023

По успешните концерти во „Коларац“ во Белград и во Македонската филхармонија во Скопје, патувачкиот омнибус на камерниот оркестар „Профундис“ и светски познатата виолинистка Ирина Мурезану следниот концертен спектакл ќе го изведат пред публиката во ...