TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ким: По иранските кибер-напади, 50 милиони долари за кибер-безбедноста на Албанија

MakPress - 07.02.2023

На конференцијата за предизвиците на кибер-безбедноста што се одржува во Тирана, американската амбасадорка Јури Ким се фокусираше на помошта што САД и ја понудија на албанската влада за заеднички да реагираат на нападите од Иран.

Ким: По иранските кибер-напади, 50 милиони долари за кибер-безбедноста на Албанија

Канал5 - 07.02.2023

На конференцијата за предизвиците на кибер-безбедноста што се одржува во Тирана, американската амбасадорка Јури Ким се фокусираше на помошта што САД и ја понудија на албанската влада за заеднички да реагираат на нападите од Иран.

Албанија од САД ќе добие 50 милиони долари кибер-безбедноста

Слободен Печат - 07.02.2023

На конференцијата за предизвиците на кибер-безбедноста што се одржува во Тирана, американската амбасадорка Јури Ким се фокусираше на помошта што САД и ја понудија на албанската влада за заеднички да реагираат на нападите од Иран.

Ким: По иранските кибер-напади, 50 милиони долари за кибер-безбедноста на Албанија

Опсервер - 07.02.2023

На конференцијата за предизвиците на кибер-безбедноста што се одржува во Тирана, американската амбасадорка Јури Ким се фокусираше на помошта што САД и ја понудија на албанската влада за заеднички да реагираат на нападите од Иран.

Ким: По иранските кибер-напади, 50 милиони долари за кибер-безбедноста на Албанија

Во Центар - 07.02.2023

На конференцијата за предизвиците на кибер-безбедноста што се одржува во Тирана, американската амбасадорка Јури Ким се фокусираше на помошта што САД и ја понудија на албанската влада за заеднички да реагираат на нападите од Иран.

САД обезбедија 50 милиони долари за кибер-безбедноста на Албанија

Вечер Прес - 07.02.2023

На конференцијата за предизвиците на кибер-безбедноста што се одржува во Тирана, американската амбасадорка Јури Ким се фокусираше на помошта што САД и ја понудија на албанската влада за заеднички да реагираат на нападите од Иран.