TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почнува дијалогот “Жан Моне” во Охрид

Алсат-М - 17.05.2018

Вечерва во Охрид започнува дијалогот “Жан Моне”инициран од тројцата европратеници Вајгл, Кукан и Флекенштајн. Пратеници од сите парламентарни групи, претседателот на парламентот, Талат Џафери, и тројца заменици-претседатели ќе дискутираат за ...

Почнува дијалогот Жан Моне

Телма - 17.05.2018

Напредокот во разговорите за името ќе биде неизбежна тема и на дводневниот охридски дијалог власт – опозиција. Ова е очекувано бидејќи утре лидерите Заев, Мицкоски, Ахмети, Села, Тачи и Касами за прв пат ќе седнат на иста маса по софиските случувања.

Прва парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот

Стандард - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Почнува дијалогот “Жан Моне” во Охрид

Вечер - 17.05.2018

Вечерва во Охрид започнува дијалогот “Жан Моне”инициран од тројцата европратеници Вајгл, Кукан и Флекенштајн. Пратеници од сите парламентарни групи, претседателот на парламентот, Талат Џафери, и тројца заменици-претседатели ќе дискутираат за ...

Прва средба на пратениците во рамки на Жан Моне во Охрид

+инфо - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Прва парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот

Вечер - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Прва парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот

Сител - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Прва парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот

Канал5 - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Со средба во Охрид почнува процесот Жан Моне

Независен - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Прва парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот

А1 On - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Вечерва во Охрид почнува првата парламентарна средба од процесот „Жан Моне“

Република - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Пратениците преку „Жан Моне“ го отвораат Деловникот

Нова ТВ - 17.05.2018

Во Охрид вечерва почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Прва парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот

ТВ21 - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Прва парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот

CivilMedia - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Прва парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот

24 Вести - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Прва средба од процесот Жан Моне

Телма - 17.05.2018

Во Охрид вечер се отвора првата средба во рамки на процесот Жан Моне.. Тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн ќе се обратат вечерва пред македонските парламентарци и од сите пратенички групи и спикерот Талат Џафери..

Прва парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот

Слободен Печат - 17.05.2018

Во Охрид вечер почнува првата парламентарна средба во рамки на Жан Моне процесот инициран од тројцата европратеници Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Прва парламентарна средба во рамки на процесот Жан Моне

Канал 77 - 17.05.2018

Во Охрид вечерва почнува првата парламентарна средба во рамки на процесот Жан Моне, кој го иницираа европратениците Иво Вајгл, Едуард Кукан и Кнут Флекенштајн. Македонските народни избраници од сите пратенички групи, предводени од претседателот на ...

Утре неформална лидерска средба?

Фактор - 17.05.2018

Разговорите во процесот Жан Моне во текот на утрешниот ден во Охрид треба да финишираат со вечера на која се поканети и лидерите на парламентарните политички партии, премиерот и прв човек на СДСМ, Зоран Заев, претседателите на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан ...