TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Премиерот Ковачевски објави видео од својот ручек во студентскиот дом „Гоце Делчев“

Р.С.Европа - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски ги посети студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев“, и ручаше риба и грав во студентската менза, заедно со студентите. За ова објави видео на Фејсбук и порача дека студентите се иднината на државата и нема да бидат ...

Премиерот на ручек со студентите: Треба да ги слушаме ставовите на студентите и да го подобриме нивниот стандард

Бриф - 27.11.2022

„Додека сум јас претседател на Владата, гласот на студентите ќе се слуша. Студентите ќе бидат дел од процесот. Тие секогаш имаат право да ги кажат своите ставови, конструктувно, а ние треба да сме тука да ги слушаме нивните ставови“ рече премиерот ...

(ВИДЕО) Ковачевски во “Гоце”: Тука сме да ги слушаме студентите, никој нема да биде оставен сам

Centar - 27.11.2022

-Студентите се иднината на оваа држава! Тие секогаш ќе имаат право да го искажат своето мислење, да бидат дел од процесот и да учествуваат во носењето на одлуките кои ги засегаат нив. Ние сме тука да ги слушнеме нивните ставови, да разговараме со ...

Ковачевски на ручек со студентите во студентскиот дом „Гоце Денчев“

Канал5 - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски на заеднички ручек со студентите од студентскиот дом „Гоце Делчев“ во Скопје. „Студентите се наши деца и имаат право на свој глас. Јас додека сум претседател на Владата, гласот на студентите ќе се слуша.

Ковачевски во “Гоце”: Тука сме да ги слушаме студентите, никој нема да биде оставен сам

24Инфо - 27.11.2022

Студентите се наши деца и имаат право на свој глас. Јас додека сум претседател на Владата, гласот на студентите ќе се слуша. Студентите ќе бидат дел од процесот. Бидејќи студентите секогаш имаат право да ги кажат своите ставови, конструктивно а ние ...

(ВИДЕО) Ковачевски ручаше со студентите во студентскиот дом Гоце Делчев

Press24 - 27.11.2022

„Студентите се иднината на оваа држава! Тие секогаш ќе имаат право да го искажат своето мислење, да бидат дел од процесот и да учествуваат во носењето на одлуките кои ги засегаат нив. Ние сме тука да ги слушнеме нивните ставови, да разговараме со ...

Ковачевски во студентскиот дом „Гоце“: Тука сме да ги слушнеме студентите, никој нема да биде оставен сам!

Zoom - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачрвски ги посети студентите во студентскиот дом „Гоце“, а и ручаше со нив. Како што вели тој, студентите се иднината на државата и нема да бидат оставени сами. -Тие секогаш ќе имаат право да го искажат своето мислење, да бидат ...

(ВИДЕО) Премиерот Ковачевски на гравче и риба со студентите во „Гоце Делчев“

360 степени - 27.11.2022

Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на оваа држава Премиерот Димитар Ковачевски бееше на ручек со студентите во студентскиот дом „Гоце Деллчев“. Тие ручаа гравче со колбаси.

Ковачевски во „Гоце”: Тука сме да ги слушаме студентите, никој нема да биде оставен сам

CivilMedia - 27.11.2022

Студентите се наши деца и имаат право на свој глас. Јас додека сум претседател на Владата, гласот на студентите ќе се слуша. Студентите ќе бидат дел од процесот, истакна денеска премиерот Димитар Ковачевски за време на неговата посета на ...

(Видео) Премиерот Ковачевски на гравче и риба со студентите во „Гоце Делчев“

Либертас - 27.11.2022

Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на оваа држава Премиерот Димитар Ковачевски бееше на ручек со студентите во студентскиот дом „Гоце Деллчев“. Тие ручаа гравче со колбаси.

ВИДЕО: Ковачевски на гравче и риба со студентите во „Гоце Делчев“

4NEWS - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски го посети студентскиот дом „Гоце Делчев“ каде ручаше гравче и риба со стидентите. „Студентите се иднината на оваа држава! Тие секогаш ќе имаат право да го искажат своето мислење, да бидат дел од процесот и да учествуваат ...

ВИДЕО: Ковачевски на ручек со студентите

ТВ21 - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски го посети студентскиот дом „Гоце Делчев“. Според објавеното видео, Ковачевски ручаше гравче и риба со стидентите. „Студентите се иднината на оваа држава! Тие секогаш ќе имаат право да го искажат своето мислење, да бидат ...

Ковачевски ручаше гравче и риба заедно со студенти (ВИДЕО)

Локално - 27.11.2022

Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски сподели видео од неговата неодамнешна посета на студентскиот дом „Гоце Делчев“ каде што имал средба со неколку студенти. Тој порача дека студентите се иднината на оваа држава и дека секогаш ќе имаат право ...

Премиерот Ковачевски на ручек со студентите во „Гоце Делчев“

Опсервер - 27.11.2022

– Премиерот Димитар Ковачевски денеска ги посети студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев“. Тој при посетата ручаше заедно со студентите. Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на државата и нема да бидат ...

Ковачевски ручаше со студентите во „Гоце Делчев“, им вети дека нема да бидат оставени сами

Слободен Печат - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ги посети студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев“. При посетата, тој ручаше заедно со студентите. Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на државата и нема да бидат ...

Гравче, риба и зелка салата: Ковачевски на неделен ручек во мензата на „Гоце Делчев“

Република - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски го посети студентскиот дом „Гоце Делчев“. Според објавеното видео, Ковачевски ручаше гравче и риба со стидентите. „Студентите се иднината на оваа држава! Тие секогаш ќе имаат право да го искажат своето мислење, да бидат ...

Премиерот Ковачевски на ручек со студентите во „Гоце Делчев“

Независен - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ги посети студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев“. Тој при посетата ручаше заедно со студентите. Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на државата и нема да бидат ...

(ВИДЕО) Ковачевски на гравче и риба со студентите

Фокус - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски беше на ручек со студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев“, каде ручаше гравче и риба. Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на оваа држава.

Премиерот Ковачевски на ручек со студентите во „Гоце Делчев”

24Инфо - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ги посети студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев”. Тој при посетата ручаше заедно со студентите. Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на државата и нема да бидат ...

Премиерот се потсети на студенските денови, ручаше со студентите во „Гоце Делчев“

МКД - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ги посети студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев". Тој при посетата ручаше заедно со нив. Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на државата и нема да бидат оставени ...

Премиерот на ручек со студентите: Треба да ги слушаме ставовите на студентите и да го подобриме нивниот стандард

Centar - 27.11.2022

„Додека сум јас претседател на Владата, гласот на студентите ќе се слуша. Студентите ќе бидат дел од процесот. Тие секогаш имаат право да ги кажат своите ставови, конструктувно, а ние треба да сме тука да ги слушаме нивните ставови“ рече премиерот ...

Премиерот Ковачевски на ручек со студентите во „Гоце Делчев“

Во Центар - 27.11.2022

– Премиерот Димитар Ковачевски денеска ги посети студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев“. Тој при посетата ручаше заедно со студентите. Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на државата и нема да бидат ...

ТАЧЕ СРКНА ОД СТУДЕНТСКОТО ГРАВЧЕ Премиерот Ковачевски на ручек во мензата на „Гоце“ (Видео)

+инфо - 27.11.2022

Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на државата и нема да бидат оставени сами. Премиерот Димитар Ковачевски денеска ги посети студентите во студентскиот дом Гоце Делчев.

Премиерот Ковачевски на ручек со студентите во „Гоце Делчев“

Вечер Прес - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ги посети студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев“. Тој при посетата ручаше заедно со студентите. Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на државата и нема да бидат ...

(ВИДЕО) Носев мачни одлуки за идните генерации, кажа Ковачевски на ручекот со студентите во „Гоце Делчев“

Lider - 27.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ги посети студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев“. Тој при посетата ручаше заедно со студентите. Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на државата и нема да бидат ...

(видео) КОВАЧЕВСКИ ОД ЌЕБАПЧИЊА И ТОСТ НА ПОСТ: Ручаше гравче во менза и рече „студентите никој не може да ги тргне од ...

Денешен - 27.11.2022

По ќебапчињата во Гостивар, тостот на Широк Сокак во Битола и мартаделата во РЕК, премиерот Димитар Ковачевски беше на ручек со студентите во студентскиот дом Гоце Делчев каде ручал гравче.

Ковачевски продолжува со ПР настани, ручаше со студентите во Гоце Делчев, на социјалните мрежи го прашаа дали имал ...

MakPress - 28.11.2022

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ги посети студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев“. Тој при посетата ручаше заедно со студентите. Ковачевски објави видео на Фејсбук со кое порача дека студентите се иднината на државата и нема да бидат ...

Саглам премиер не оди во студентски дом на јадење и „селфи“

Скопје инфо - 28.11.2022

По ќебапчињата во Гостивар, тостот на Широк Сокак во Битола и мартаделата во РЕК, премиерот Димитар Ковачевски вчера беше на ручек со студентите во студентскиот дом „Гоце Делчев“ каде за ручек имаше гравче.