TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Протест на таксистите

24 Вести - 11.07.2018

Таксистите од Бит пазар ја блокираа крстосницата кај мавровка - ја бараат старата локација за паркирање. Испратиле барање до град Скопје да им се овозможат барем три паркинг места да им бидат достапни на старата локација неколку метри подолу на ...

Таксистите на протест, незадоволни од новата локација за такси-станица кај Бит Пазар

Алсат-М - 11.07.2018

Десетици таксисти денеска ја блокираа крстосницата кај судовите во Скопје со барање да им се дозволи повторно да ја користат старата локација, освен новата спроти поликлиниката Бит Пазар. „Нема работа таму, нема движење на луѓе, сите излези водат до ...

Таксистите протестираат за старата постојка на Битпазар

Кајгана - 11.07.2018

Скопје, 11 јули 2018 (МИА) - Таксисти од неколку компании веќе неколку часа ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“ со барање да им се врати старата локација на станицата на Битпазар. Од Град Скопје за МИА соопштија дека градот направил напор и го ...

Таксистите од Бит пазар ја блокираа крстосницата кај Mавровка

Република - 11.07.2018

Таксистите од Бит пазар ја блокираа крстосницата кај Mавровка – ја бараат старата локација за паркирање. Испратиле барање до град Скопје да им се овозможат барем три паркинг места да им бидат достапни на старата локација неколку метри подолу на ...

Штрајк на таксистите, незадоволни од новата локација за такси-станица кај Бит Пазар

24Инфо - 11.07.2018

Штрајк на таксистите, незадоволни од новата локација за такси-станица кај Бит Пазар Десетици таксисти денеска ја блокираа крстосницата кај судовите во Скопје со барање да им се дозволи повторно да ја користат старата локација, освен новата спроти ...

Таксистите протестираат за старата постојка на Битпазар

1tv - 11.07.2018

Таксисти од неколку компании веќе неколку часа ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“ со барање да им се врати старата локација на станицата на Битпазар. Од Град Скопје соопштија дека градот направил напор и го решил големиот проблем на таксистите ...

Таксистите ја блокираа крстосницата кај судовите

Независен - 11.07.2018

Десетици таксисти денеска ја блокираа крстосницата кај судовите во Скопје со барање да им се дозволи повторно да ја користат старата локација, освен новата спроти поликлиниката Бит Пазар, пренесува Алсат М .

Таксистите протестираат за старата постојка на Битпазар

Вечер - 11.07.2018

Таксисти од неколку компании веќе неколку часа ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“ со барање да им се врати старата локација на станицата на Битпазар. Од Град Скопје за МИА соопштија дека градот направил напор и го решил големиот проблем на ...

Таксистите ја блокираа крстосницата кај судовите

Скопје инфо - 11.07.2018

Десетици таксисти денеска ја блокираа крстосницата кај судовите во Скопје со барање да им се дозволи повторно да ја користат старата локација, освен новата спроти поликлиниката Бит Пазар, пренесува Алсат М .

Таксистите протестираат за старата постојка на Битпазар

Локално - 11.07.2018

Таксисти од неколку компании веќе неколку часа ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“ со барање да им се врати старата локација на станицата на Битпазар. Од Град Скопје за МИА соопштија дека градот направил напор и го решил големиот проблем на ...

Таксистите протестираат за старата постојка на Битпазар

Стандард - 11.07.2018

Таксисти од неколку компании веќе неколку часа ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“ со барање да им се врати старата локација на станицата на Битпазар. Од Град Скопје за МИА соопштија дека градот направил напор и го решил големиот проблем на ...

Таксистите протестираат за старата постојка на Битпазар

Либертас - 11.07.2018

Таксисти од неколку компании веќе неколку часа ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“ со барање да им се врати старата локација на станицата на Битпазар. Од Град Скопје соопштија дека градот направил напор и го решил големиот проблем на таксистите ...

(Видео) Таксистите на протест бараат да им биде вратена старата локација на станицата на Бит-пазар

Макфакс - 11.07.2018

Таксисти од неколку компании веќе неколку часа ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“ со барање да им се врати старата локација на станицата на Бит-пазар. „По барање на Град Скопје, се преместивме од такси-станицата пред ‘Зегин’ на новообележаната ...

Таксистите на протест бараат да им биде вратена старата локација на станицата на Бит Пазар

Точка - 11.07.2018

Таксисти од неколку компании веќе неколку часа ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“ со барање да им се врати старата локација на станицата на Бит Пазар. „По барање на Град Скопје се преместивме од такси станицата пред Зегин на новообележаната ...

ВИДЕО: Таксистите протестираат за старата постојка на Битпазар

А1 On - 11.07.2018

Таксисти од неколку компании веќе неколку часа ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“ со барање да им се врати старата локација на станицата на Битпазар. „По барање на Град Скопје се преместивме од такси станицата пред Зегин на новообележаната ...

Таксистите протестираат за старата постојка на Битпазар

Press24 - 11.07.2018

Таксисти од неколку компании веќе неколку часа ја блокираат крстосницата кај „Мавровка“ со барање да им се врати старата локација на станицата на Битпазар. Од Град Скопје за МИА соопштија дека градот направил напор и го решил големиот проблем на ...