TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Facebook ќе овозможи простор од 10 минути за бришење на пратена порака во Messenger

Smartportal - 08.11.2018

Можноста за бришење на веќе испратена порака е достапно на повеќето апликации за разговори. Разликата е само во времето кое им е достапно на корисниците да ја направат оваа активност која може да ги “спаси” во одредени потенцијално незгодни ситуации.

Facebook Messenger воведува бришење на испратени пораки

Кајгана - 08.11.2018

Дали некогаш некому сте испратиле порака на Facebook Messenger, а потоа сте сакале да ја избришете? Без разлика за каков вид порака станува збор, наскоро ќе можете засекогаш да ја избришете.

На „фејсбук“ и „месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

Макфакс - 08.11.2018

Kaj апликацијата „ватсап“ одамна постои опција за бришење на веќе испратена порака, a некое време тоа е можно да се направи со е-поштата на „gmail“. Наскоро „фејсбук“ и „месинџер“ треба да ја претстават истата опција, која ќе биде достапна само ...

Фејсбук Месинџер конечно ќе ви дава можност да ја избришете испратената порака – ќе имате 10 минути за тоа

Радио МОФ - 08.11.2018

Алатката за бришење на веќе испратени пораки на Фејсбук Месинџер, која беше најавена во април, конечно ќе биде возможна за сите корисници на апликацијата. Корисниците ја забележале оваа опција регистрирана како „доаѓа наскоро“ во објаснувањето за ...

Messenger ќе дозволи бришење на испратените пораки во рок од десет минути

Иновативност - 08.11.2018

Facebook Messenger наскоро ќе дозволи бришење на пораките и до 10 минути откако се испратени, пишува The Verge. Оваа опција е наведена во опциите за новиот 191.0 Messenger за IOS. Во споредба со еден час време кое го имате за истата работа на ...

На „Месинџер“ конечно доаѓа опцијата што корисниците едвај ја чекаа

Факултети - 08.11.2018

„Фејсбук-Месинџер“ наскоро ќе дозволи бришење на испратената порака, и тоа по 10 минути од нејзиното испраќање. Оваа опција е ставена како следна во белешките на 191.0 „Месинџер“ за „Ајос“.

Најавена опција за бришење пораки од Facebook Messenger

IT.mk - 07.11.2018

Facebook најави дека наскоро сите корисници ќе можат да избришат пораки кои ги пратиле на Facebook Messenger. Веста за функционалноста ја забележа Matt Navarra и ја сподели на Twitter. Бришењето пораки доаѓа најпрво за корисниците на iOS и тоа ќе ...

Фејсбук Месенџер ќе ви дава 10 минути за да избришете испратена порака

Либертас - 07.11.2018

Фејсбук Месенџер наскоро ќе ви дозволи да ги избришете испратените пораки во рок од 10 минути од моментот кога ќе го притиснете копчето. Функцијата е запишна како „доаѓа наскоро“ во верзијата 191,0 на ајОС клиентот на Фејсбук Месенџер.

На „Фејсбук“ и „Месинџер“ пораките ќе можат да се бришат неколку минути по испраќањето

Денар - 08.11.2018

Kaj апликацијата „Ватсап“ одамна постои опција за бришење на веќе испратена порака, a некое време тоа е можно да се направи и со е-поштата на gmail. Наскоро „Фејсбук“ и „Месинџер“ треба да ја претстават истата опција, која ќе биде достапна само ...

Ќе можат да се бришат испратените пораки на Facebook Messenger

USB - 08.11.2018

Facebook Messenger наскоро ќе дозволи бришење на испратената порака, и тоа 10 минути по нејзиното испраќање. Оваа опција е ставена меѓу белешките на 191.0 Messenger за iOS. За разлика од рокот од еден час што го дава WhatsApp за бришење на порака, ...

Фејсбук Месенџер ќе ви дава 10 минути за да избришете испратена порака

iPortal - 08.11.2018

Фејсбук Месенџер наскоро ќе ви дозволи да ги избришете испратените пораки во рок од 10 минути од моментот кога ќе го притиснете копчето. Функцијата е запишна како „доаѓа наскоро“ во верзијата 191,0 на ајОС клиентот на Фејсбук Месенџер.