TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„123456“ е најчесто користена лозинка во светот за 2023 година

Радио МОФ - 19.11.2023

Тимот на „НордВПН“ кој стои зад „НордПас“, алатката за управување со лозинки соработуваше со независни истражувачи за да ја издаде студијата за 200 најчести лозинки во 2023 година, пренесува Си-ен-би-си.

20-те најчести лозинки во 2023 година, сите се мета на хакери

Бриф - 19.11.2023

Експертите за безбедност секогаш предупредуваат дека треба да бидеме многу внимателни при изборот на лозинки и дека треба да смислиме покомплицирана, за хакерите да не упаднат во нашите сметки, но многумина, сепак, користат едноставни зборови или ...

Познати се најчестите лозинки во светот – потребно е помалку од една секунда за да се пробијат

Мета - 19.11.2023

Компанијата „NordPass“ (Нордпас), која им помага на корисниците да генерираат лозинки и да ги чуваат безбедни, неделава ја објави својата годишна листа на 200 вообичаени и најчести лозинки во светот.

20-те најчести лозинки во 2023 година, сите се мета на хакери

365 - 21.11.2023

Експертите за безбедност секогаш предупредуваат дека треба да бидеме многу внимателни при изборот на лозинки и дека треба да смислиме покомплицирана, за хакерите да не упаднат во нашите сметки, но многумина, сепак, користат едноставни зборови или ...