TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Петгодишен херој : Го спасил семејството од пожар, , двегодишната сестричка ја изнел низ прозорец (ВИДЕО)

Канал5 - 14.02.2020

5-годишно момче од Џорџија, САД, се разбудило во спалната соба што горела, но не испаничил и со неговите постапки се спасило целото семејство. Ноа Вудс е прогласен за почесен пожарникар и денес ќе добие ретко признание за неговиот херојство.

5-годишен херој го спасил семејството од пожар: Ја изнел 2-годишната сестра низ прозорецот, а потоа се вратил по ...

Точка - 14.02.2020

Кога 5-годишното момче од Џорџија се разбудило, неговата соба била во пламен, но тоа без паника тргнало во акција за спасување на целото семејство. Ноа Вудс е именуван за почесен пожарникар, а денеска за своето јунаштво ќе добие ретко признание.