TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Делови од Гевгелија и околината утре без струја

Курир - 14.03.2018

Контролниот енергетски центар на ЕВН од Гевгелија најави дека утре од 9 до 15 часот без електрично напојување ќе останат конзервната фабрика „Пајдаков“, бунарите за вода „Чаир“, бензинската пумпа на „Лукоил“, стоматолошката ординација „Вудент“, ...

Делови од Гевгелија и околината утре без струја

Канал5 - 14.03.2018

Контролниот енергетски центар на ЕВН од Гевгелија најави дека утре од 9 до 15 часот без електрично напојување ќе останат конзервната фабрика „Пајдаков“, бунарите за вода „Чаир“, бензинската пумпа на „Лукоил“, стоматолошката ординација „Вудент“, ...