TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Аеродром за една деценија потрошила 720.000 за кирија

Нова ТВ - 19.10.2016

Ревизорскиот извештај за работењето на општина Аеродром, обелодени дека локалната власт на чие чело е градоначалникот Ивица Коневски плаќа 8000 евра месечно за кирија за општинската зграда.

Општина Аеродром за една деценија потрошила 720.000 за кирија

+инфо - 19.10.2016

Ревизорот смета дека е потребно раководството на општина Аеродром да ги преиспита трошоците кои произлегуваат од киријата за општинската зграда. Ревизорскиот извештај за работењето на општина Аеродром, обелодени дека локалната власт на чие чело е ...