TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се позајмиме од земја членка на ЕУ и НАТО не планираме соработка со Кина вели Николовски

Слободен Печат - 19.06.2024

Потпретседателот на ВМРО –ДПМНЕ, Александар Николовски, тврди дека најавениот поволен кредит од милијарда евра ветен во предизборието нема да биде заем од Кина, туку од земја членка на ЕУ и НАТО.

Николовски: Не планираме да соработуваме ни со Кина, ни со Русија, милијардата ќе биде од земја членка на ЕУ и НАТО

Телма - 19.06.2024

Милијардата кредит ќе биде од земја членка на ЕУ и НАТО, тврди потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николовски за фамозното предизборно ветување на лидерот Мицкоски. Вели дека заемот ќе биде договорен влада со влада, но и дека имаат со 2 ...

НИКОЛОСКИ: Не планираме да соработуваме ни со Кина, ни со Русија, милијардата ќе биде од земја членка на ЕУ и НАТО

Фактор - 19.06.2024

Не планираме да соработуваме ни со Кина, ни со Русија, милијардата ќе биде од земја членка на ЕУ и НАТО, изјави за , потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски. Ова е за предизборното ветување на лидерот на партијата, Христијан Мицкоски.

Договараме да позајмиме од земја членка на ЕУ и НАТО не планираме соработка со Кина вели Николовски

Либертас - 19.06.2024

Потпретседателот на ВМРО –ДПМНЕ, Александар Николовски, тврди дека најавениот поволен кредит од милијарда евра ветен во предизборието нема да биде заем од Кина, туку од земја членка на ЕУ и НАТО.

НИКОЛОСКИ: Не планираме да соработуваме ни со Кина, ни со Русија, милијардата ќе биде од земја членка на ЕУ и НАТО

Денешен - 19.06.2024

Милијардата кредит ќе биде од земја членка на ЕУ и НАТО, тврди потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николовски за предизборното ветување на лидерот Мицкоски во интервју за ТВ Телма. -Не планираме да соработуваме ни со Кина, ни со Русија, ни со ...

Николоски: Нема да соработуваме со Кина и Русија, ќе се позајмиме од земја членка на ЕУ

Lider - 19.06.2024

Потпретседателот на ВМРО –ДПМНЕ, Александар Николоски, тврди дека најавениот поволен кредит од милијарда евра ветен во предизборието нема да биде заем од Кина, туку од земја членка на ЕУ и НАТО.