TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Два „чудни симптоми“ откриваат дека сте имале корона, едниот се појавува кај мажи, а другиот кај жени

Centar - 20.10.2021

Покрај познатите симптоми како што се кашлица, треска, замор, губење на вкус и мирис, некои пациенти доживеале нешто по „интимни“ симптоми за кои не се зборува многу, а се јавуваат и кај мажи и жени.

Не сте сигурни дека сте биле заразени со „Ковид-19“:Овие два чудни симптоми се потврда за тоа

Вечер Прес - 18.10.2021

Научниците открија како „Ковид-19“ влијае врз сексуалното и репродуктивното здравје. Науката се уште се обидува да открие повеќе за пациентите кои доживеале долг ковид, и сознанијата до кои дошле може да ве изненадат.

Два чудни симптоми кои откриваат дека сте прележале COVID-19

Кајгана - 18.10.2021

Научниците открија дека COVID-19 влијае на сексуалното и на репродуктивното здравје. Науката и понатаму се обидува да открие повеќе за последиците од долгиот ковид. Освен познатите симптоми како кашлица, температура, умор, губење на осетот за вкус и ...