TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Одлука за прераспределба на средствата помеѓу буџетските корисници

Макфакс - 17.11.2017

Владата на Република Македонија на денешната 39-тата седница ја разгледа и ја усвои предлог–одлуката за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу фондовите.

Одлука за прераспределба на средствата помеѓу буџетските корисници

Вечер - 17.11.2017

Владата на Република Македонија на денешната 39-тата седница ја разгледа и ја усвои предлог–одлуката за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу фондовите.

Одлука за прераспределба на средствата помеѓу буџетските корисници

Орбис - 17.11.2017

Владата на Република Македонија на денешната 39-тата седница ја разгледа и ја усвои предлог–одлуката за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу фондовите.

Владата донесе одлуки за прераспределба на средства меѓу буџетските корисници

Либертас - 17.11.2017

Владата на Република Македонија на денешната 39-тата седница ја разгледа и ја усвои предлог–одлуката за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу фондовите.

Одлука за прераспределба на средствата помеѓу буџетските корисници

Точка - 18.11.2017

Владата на Република Македонија на денешната 39-та седница ја разгледа и ја усвои предлог-одлуката за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу фондовите.

Прераспределбата на средствата буџетските корисници на централната власт и фондовите на собраниска седница

Канал5 - 18.11.2017

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја одржи дваесетта седница. Единствена точка на дневен ред на седницата е „Предлог одлуката за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу фондовите.

Собранието одлучува за прераспределба на 1,647 милијарди денари помеѓу буџетски корисници

Алсат-М - 18.11.2017

Со прераспределба на 1.647.100.000 денари помеѓу буџетски корисници треба да се обезбедат средства за исплата на достасани обврски за сметка на проекти кај кои е забележано позабавено темпо на реализација.

Прераспределбата на средствата буџетските корисници на централната власт и фондовите на собраниска седница

А1 On - 18.11.2017

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја одржи дваесетта седница. Единствена точка на дневен ред на седницата е „Предлог одлуката за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу фондовите.

Прераспределбата на средствата буџетските корисници на централната власт и фондовите на собраниска седница

24 Вести - 18.11.2017

Собранието денеска ќе ја одржи дваесетта седница. Единствена точка на дневен ред на седницата е „предлог одлуката за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу фондовите.

Собранието денеска ќе ја одржи 20-та седница- на дневен ред само една точка

Press24 - 18.11.2017

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја одржи дваесетта седница. Единствена точка на дневен ред на седницата е „Предлог одлуката за прераспределба на средства помеѓу буџетските корисници на централната власт и помеѓу фондовите.