TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Речиси еден од четири нови случаи на Ковид-19 во Грција се кај деца на возраст од четири до 18 години

Lider - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Над 6.000 децата заразени со коронавирус за само 10 дена во Грција

4NEWS - 23.09.2021

Лекарите во Грција предупредуваат на висока стапка на инфекција со коронавирус кај студентите. Според податоците, за само десет дена од почетокот на учебната година, повеќе од 6.000 ученици се заразени.

Речиси еден од четири нови случаи на Ковид-19 во Грција се кај деца на возраст од четири до 18 години

Бизнис Вести - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Во Грција вирусот афектира и многу деца кои се заразуваат

Скопје1 - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Речиси еден од четири нови случаи на Ковид-19 во Грција се кај деца на возраст од четири до 18 години

Нова ТВ - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

ГРЦИЈА: Речиси еден од четири нови случаи на коронавирусот се деца до 18 години

Курир - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Секој четврти позитивен на ковид-19 во Грција е дете на возраст од четири до 18 години

Република - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Сѐ повеќе деца од 4-18 години се заразуваат во соседна Грција

Скопје инфо - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Eден од четири нови случаи на Ковид-19 во Грција се кај деца на возраст од четири до 18 години

Независен - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Секој четврти ковид случај во Грција е дете на возраст до 18 години

Слободен Печат - 23.09.2021

Со новите тестирања од изминатата недела, 24 проценти од новозаразените ковид-19 пациенти во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, ...

ГРЦИЈА: Речиси еден од четири нови случаи на коронавирусот се деца до 18 години

Zoom - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Речиси еден од четири нови случаи на Ковид-19 во Грција се кај деца на возраст од четири до 18 години

24Инфо - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје.

Речиси еден од четири нови случаи на Ковид-19 во Грција се кај деца на возраст од четири до 18 години

Опсервер - 23.09.2021

– Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката ...

Во Грција речиси еден од четири нови случаи на коронавирусот се деца до 18 години

Нетпрес - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Речиси еден од четири нови случаи на Ковид-19 во Грција се кај деца на возраст од четири до 18 години

Сител - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Речиси еден од четири нови случаи на Ковид-19 во Грција се кај деца на возраст од четири до 18 години

Либертас - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Речиси еден од четири нови случаи на Ковид-19 во Грција се кај деца на возраст од четири до 18 години

ТВ21 - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Речиси еден од четири нови случаи на Ковид-19 во Грција се кај деца на возраст од четири до 18 години

Вечер Прес - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Ковид се шири низ училиштата: Една четвртина од новозаразените во Грција се ученици

Денешен - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...

Речиси еден од четири нови случаи на Ковид-19 во Грција се кај деца на возраст од четири до 18 години

MakPress - 23.09.2021

Во периодот од 13 до 19 септември, 24 отсто од новозаразените со Ковид-19 во Грција, односно 3.559 случаи се кај деца на возраст од четири до 18 години, според официјалните податоци од Националната организација за јавно здравје, јави дописничката на ...