TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зонско паркирање од јуни и зад ТЦ „Три Бисери“ во Аеродром

Сакам да кажам - 16.05.2019

Од први јуни зонско паркирање ќе биде воведено зад ТЦ „Три Бисери“ во општина Аеродром. Од ЈП „Градски паркинг“ велат дека наплата на овој дел воведуваат по барање на жителите на околните згради.

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“

Макфакс - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“. Oд Општина Аеродром велат дека зонското паркирање е по барање на жителите од тој дел на општината. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата ...

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“

Скопје1 - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина ...

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“

24Инфо - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата што ќе се води како зона Д2.

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“

Канал5 - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата што ќе се води како зона Д2.

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“

Н.Македонија - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“. Oд Општина Аеродром велат дека зонското паркирање е по барање на жителите од тој дел на општината. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата ...

Важна вест: Паркирањето зад „Три Бисери" станува зонско

Press24 - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата што ќе се води како зона Д2.

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“, по три паркинг-места за секое семејство

Независен - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром, соопштија од општината. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата што ќе се води како ...

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“

Скопје инфо - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“. Oд Општина Аеродром велат дека зонското паркирање е по барање на жителите од тој дел на општината. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата ...

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“

Сител - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. Од општината информираат дека ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата, што ќе се води ...

Важна вест: Паркирањето зад „Три Бисери” станува зонско

Курир - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата што ќе се води како зона Д2.

Зонско паркирање и зад ТЦ „Три бисери“

+инфо - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром, информираат од општината. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата што ќе се води како ...

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“, 25 денари за 1 час

Алфа - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата што ќе се води како зона Д2.

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“

PressingTV - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. Од општината информираат дека ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата, што ќе се води ...

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“ во Аеродром

MTM - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. Од општината информираат дека ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата, што ќе се води ...

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“ во Аеродром

Република - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. Од општината информираат дека ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата, што ќе се води ...

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“

Точка - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“. Oд Општина Аеродром велат дека зонското паркирање е по барање на жителите од тој дел на општината. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата ...

Зонско паркирање зад ТЦ „Три Бисери“

Слободен Печат - 16.05.2019

Условите се исти како и за другите зони каде има воведено вакво паркирање и ќе важи од 7 до 23 часот секој ден освен недела. Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери” по барање на жителите од тој дел на Општина ...

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“

Нетпрес - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“. Oд Општина Аеродром велат дека зонското паркирање е по барање на жителите од тој дел на општината. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата ...

Зонско паркирање Д2 од 7 до 23 часот зад ТЦ „Три бисери“

MakPress - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. Од општината информираат дека ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата, што ќе се води ...

Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“ во Аеродром

Либертас - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. Од општината информираат дека ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата, што ќе се води ...

Аеродром: Се воведува зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“

iPortal - 16.05.2019

Зонско паркирање се воведува во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ по барање на жителите од тој дел на Општина Аеродром. ЈП „Градски паркинг“ во моментов поставува информативни табли на локацијата што ќе се води како зона Д2.

Зонско паркирање зад ТЦ „Три бисери“ во Аеродром

Н.Македонија - 17.05.2019

По барање од жителите од општината Аеродром, во реонот зад трговскиот центар „Три бисери“ се воведува зонско паркирање. – Добра вест за станарите од овој реон, како и од сите други со зонско паркирање во Аеродром, е што ќе можат бесплатно да ...