TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Повик за поднесување предлог-проекти за Програмата за партиципација на УНЕСКО за 2022-2023 год

Канал5 - 14.01.2022

Во условите за аплицирање е наведено дека носител на проектот е правно лице кое може да обезбеди квалитетна имплементација на проектот кој треба да биде во согласност со усвоените приоритети на УНЕСКО за петте главни програмски облaсти.

Повик за поднесување предлог-проекти за Програмата за партиципација на УНЕСКО за 2022-2023 год

MakPress - 14.01.2022

Во условите за аплицирање е наведено дека носител на проектот е правно лице кое може да обезбеди квалитетна имплементација на проектот кој треба да биде во согласност со усвоените приоритети на УНЕСКО за петте главни програмски облaсти.

Повик за поднесување предлог-проекти за Програмата за партиципација на УНЕСКО за 2022-2023 година

Вечер Прес - 14.01.2022

Националната комисија за УНЕСКО на Република Северна Македонија информира за објавениот повик од УНЕСКО до државите членки за поднесување предлог-проекти во рамките на Програмата за партиципација на УНЕСКО за периодот 2022-2023 година.