TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зошто се дебелееме во првата година од врската?

Кајгана - 11.09.2019

Дебели и среќни. Ова низ смеа најчесто го кажуваат луѓето кои значително се здебелиле во првата година од врската, но кога ќе помине „грејс периодот“, веќе не е смешно. Здебелувањето во првата година од врската, што може да се случи и во првата ...

Зошто се дебелееме во првата година од врската?

Курир - 11.09.2019

Дебели и среќни. Ова низ смеа најчесто го кажуваат луѓето кои значително се здебелиле во првата година од врската, но кога ќе помине „грејс периодот“, веќе не е смешно. Здебелувањето во првата година од врската, што може да се случи и во првата ...

Се здебеливте во првата година од врската? Еве зошто се случува тоа!

Пулс24 - 11.09.2019

Здебелувањето во првата година од врската, што може да се случи и во првата година од живеењето заедно или во брак, најчесто е резултат на опуштање. Луѓето кои се во врска сметаат дека не треба да изгледаат секогаш во форма, бидејќи нивниот партнер ...

Зошто се дебелееме во првата година од врската?

Локално - 11.09.2019

Дебели и среќни. Ова низ смеа најчесто го кажуваат луѓето кои значително се здебелиле во првата година од врската, но кога ќе помине „грејс периодот“, веќе не е смешно. Здебелувањето во првата година од врската, што може да се случи и во првата ...

Се здебеливте во првата година од врската? Еве зошто се случува тоа!

Кумановски м. - 12.09.2019

Здебелувањето во првата година од врската, што може да се случи и во првата година од живеењето заедно или во брак, најчесто е резултат на опуштање. Луѓето кои се во врска сметаат дека не треба да изгледаат секогаш во форма, бидејќи нивниот партнер ...

Зошто се дебелееме во првата година од врската?

Вистина.мк - 12.09.2019

Дебели и среќни. Ова низ смеа најчесто го кажуваат луѓето кои значително се здебелиле во првата година од врската, но кога ќе помине „грејс периодот“, веќе не е смешно. Здебелувањето во првата година од врската, што може да се случи и во првата ...