TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Декласифицираните документи на ЦИА за НЛО сега достапни онлајн

Факултети - 14.01.2021

Сите декласифицирани документи на ЦИА за неидентификувани летачки објекти (НЛО) сега се достапни на интернет, по повеќегодишни напори да се овозможи пристап до нив. Документите се достапни за преземање од базата на податоци „ Блек волт “, а во ...

Сите документи на ЦИА поврзани со НЛО станаа достапни

Кајгана - 13.01.2021

Илјадници документи на ЦИА за неидентификувани летечки објекти ѝ се сега достапни на јавноста и тоа за симнување преку интернет. Агенцијата тврди дека документите ги содржат сите информации кои биле собирани во врска со овој неразјаснет феномен.

Сите тајни документи на ЦИА за НЛО отсега ѝ се достапни на јавноста - благодарение на овој упорен човек...

Точка - 13.01.2021

Илјадници документи од американската агенција ЦИА за НЛО отсега ѝ се достапни на јавноста. Од самата агенција истакнуваат дека во тие документи се наоѓаат сите досега познати информации за феноменот НЛО.

ФОТО | ЦИА ја објави вистината: НЛО веќе не се тајна, еве што содржат документите

Слободен Печат - 13.01.2021

Над илјада документи на ЦИА за неидентификувани летечки објекти се достапни да се симнат од интернет. Документите се објавени онлајн благодарејќи на сајтот Блек волт, кој го води Џон Гринвалд Џуниор, активист посветен на слобода на информациите.

ЦИА: НЛО веќе не се тајна – илјадници документи достапни за преземање преку интернет

Скопје1 - 13.01.2021

ЦИА објави стотици документи за неидентификувани летачки објекти кои се достапни бесплатно. Оттаму велат дека ова се сите документи кои постојат на темата , а извештаите документираат НЛО средби сѐ до 1980 година.

Илјадници документи на ЦИА поврзани со НЛО станаа достапни

USB - 14.01.2021

Илјадници документи од американската агенција ЦИА за НЛО отсега ѝ се достапни на јавноста. Од самата агенција истакнуваат дека во тие документи се наоѓаат сите досега познати информации за феноменот НЛО.

Сите тајни документи на ЦИА за НЛО отсега ѝ се достапни на јавноста - благодарение на еден упорен човек

Press24 - 14.01.2021

Илјадници документи од американската агенција ЦИА за НЛО отсега ѝ се достапни на јавноста. Од самата агенција истакнуваат дека во тие документи се наоѓаат сите досега познати информации за феноменот НЛО.

Илјадници документи на ЦИА за НЛО достапни за преземање преку интернет

Кумановски м. - 13.01.2021

Илјадници документи на ЦИА за неидентификувани летачки објекти се достапни за преземање од интернет. Документите се објавени на интернет благодарение на веб-страницата Блек Волт, управувана од Џон Гринвалд Јуниор, активист посветен на слободата на ...