TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, жими мене”

+инфо - 13.08.2019

„Те dua, жими мене“ е новиот независен македонски филм чие снимање ќе почне задутре, 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски.

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

Опсервер - 13.08.2019

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски.

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

А1 On - 13.08.2019

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски.

Кој е фраер, а кој коцкар: Џамбазов и Михајловски во новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

Независен - 13.08.2019

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски.

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

Кајгана - 13.08.2019

Скопје, 13 август 2019 (МИА) – „Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов.

Нов домашен филм: Задутре почнува снимањето на  „Те dua, Жими мене”

Денешен - 13.08.2019

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски.

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

Локално - 13.08.2019

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски.

Kој е квази фраерот?!: „Те дуа, Жими мене”- нов македонски филм со Џамбазов и Михајловски

Вечер - 13.08.2019

„Те дуа, жими мене” е наслов на новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје. Филмот е во режија на Марјан Гавриловски, сценариото е на Никола Кузелов, а како директор на фотографија ќе се потпише Александар ...

„Те dua, жими мене“: Игор Џамбазов и Тони Михајловски во филм за купена невеста од Албанија

PressingTV - 13.08.2019

Те dua, жими мене ” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски.

„Те dua, жими мене“: Игор Џамбазов и Тони Михајловски во филм за купена невеста од Албанија

Република - 13.08.2019

„Те dua, жими мене“ е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски.

Во Скопје ќе започне снимањето на филмот „Те dua, жими мене“

Радио МОФ - 13.08.2019

Во четврток, во Скопје ќе почне снимањето на новиот независен македонски филм „Те dua, жими мене“. Режисер е Марјан Гавриловски, зад сценариото стои Никола Кузелов, додека директор на фотографија е Александар Карпузовски.

Започнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

MakPress - 13.08.2019

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски.

Почнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, Жими мене”

1tv - 13.08.2019

„Те dua, жими мене” е новиот независен македонски филм чие снимање ќе започне на 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски.

Почнува снимањето на новиот домашен филм „Те dua, жими мене”

Студенти - 13.08.2019

„Те dua, жими мене“ е новиот независен македонски филм чие снимање ќе почне задутре, 15 август во Скопје, во режија на Марјан Гавриловски, а по сценарио на Никола Кузелов. Kако директор на фотографија ќе се потпише Александар Карпузовски.