TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пет работи што ги прават само вистинските пријатели, дали и вашите се такви?

ТВ21 - 08.06.2023

Кои квалитети го разликуваат вистинскиот пријател од некој што е само површен познаник? Со текот на годините ќе запознаете многу луѓе со кои ќе воспоставите пријателства. Како и сите чувства и пријателство има различни нијанси, со некои ќе имате ...

Пет работи што ги прават само вистинските пријатели, дали и вашите се такви?

Zoom - 08.06.2023

реклама Кои квалитети го разликуваат вистинскиот пријател од некој што е само површен познаник? Со текот на годините ќе запознаете многу луѓе со кои ќе воспоставите пријателства. Како и сите чувства и пријателство има различни нијанси, со некои ќе ...