TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово, вкупно 224 заразени, 37 излекувани и шестмина починати

Опсервер - 09.04.2020

Приштина, 9 април 2020 () – Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, ...

Руски лекари помагаат во лекување на заразените

Н.Македонија - 08.04.2020

Два тима руски воени лекари се вклучени во активностите на српското министерство за здравство во справување со заразените од коронавирусот. Руските лекари ќе бидат ангажирани во медицинскиот клинички центар „Д-р Драгиша Мишовиќ“, во главниот град на ...

Нови 19 случаи со коронавирус вчера во Косово, вкупно 184 заразени

Алсат-М - 08.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани шест случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 19 носители на вирусот, со што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 184, објави Институтот за јавно ...

Нови 19 случаи со коронавирус вчера во Косово, вкупно 184 заразени

Опсервер - 08.04.2020

Приштина, 8 април 2020 () – Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани шест случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 19 носители на вирусот, со што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 184, ...

Четврта жртва од коронавирусот во Косово

Алсат-М - 07.04.2020

Во Косово, регистрирана e уште една жртва од коронавирусот, четврта по ред во оваа земја откако се појави пандемијата. Жртвата е 65-годишен маж од Феризај. Во последните 24 часа, 5 лица биле позитивни, со што вкупниот број на заразени e 170 а на ...

Нови петмина заразени и еден починат од коронавирусот денеска во Косово

А1 On - 07.04.2020

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) информира дека денеска се потврдени нови пет случаи на заразени од новиот коронавирус, со што официјалната бројка на носители на Ковид-19 во земјата достигна до 170, јави дописникот на МИА од Приштина.

Петмина заразени и еден починат од коронавирусот во Косово

24Инфо - 07.04.2020

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) информира дека денеска се потврдени нови пет случаи на заразени од новиот коронавирус, со што официјалната бројка на носители на Ковид-19 во земјата достигна до 170, јави дописникот на МИА од Приштина.

Нови петмина заразени и еден починат од коронавирусот денеска во Косово

Слободен Печат - 07.04.2020

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) информира дека денеска се потврдени нови пет случаи на заразени од новиот коронавирус, со што официјалната бројка на носители на Ковид-19 во земјата достигна до 170, јави дописникот на МИА од Приштина.

Нови петмина заразени и еден починат од коронавирусот денеска во Косово

Курир - 07.04.2020

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) информира дека денеска се потврдени нови пет случаи на заразени од новиот коронавирус, со што официјалната бројка на носители на Ковид-19 во земјата достигна до 170, јави дописникот на МИА од Приштина.

Нови петмина заразени и еден починат од коронавирусот денеска во Косово

Опсервер - 07.04.2020

Приштина, 7 април 2020 () – Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) информира дека денеска се потврдени нови пет случаи на заразени од новиот коронавирус, со што официјалната бројка на носители на Ковид-19 во земјата достигна до 170, јави ...

Нови петмина заразени и еден починат од коронавирусот денеска во Косово

Либертас - 07.04.2020

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) информира дека денеска се потврдени нови пет случаи на заразени од новиот коронавирус, со што официјалната бројка на носители на Ковид-19 во земјата достигна до 170, јави дописникот на МИА од Приштина.

Нови петмина заразени и еден починат од коронавирусот денеска во Косово

MakPress - 07.04.2020

Институтот за јавно здравство на Косово (ИШПК) информира дека денеска се потврдени нови пет случаи на заразени од новиот коронавирус, со што официјалната бројка на носители на Ковид-19 во земјата достигна до 170, јави дописникот на МИА од Приштина.

Нови 19 случаи со коронавирус во Косово, вкупно 184 заразени

Курир - 08.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани шест случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 19 носители на вирусот, со што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 184, објави Институтот за јавно ...

Во Косово нови 19 случаи со коронавирус, вкупно 184 заразени

Слободен Печат - 08.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани шест случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 19 носители на вирусот, со што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 184, објави Институтот за јавно ...

Нови 19 случаи со коронавирус вчера во Косово, вкупно 184 заразени

24Инфо - 08.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани шест случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 19 носители на вирусот, со што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 184, објави Институтот за јавно ...

Нови 19 случаи со коронавирус вчера во Косово, вкупно 184 заразени

А1 On - 08.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани шест случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 19 носители на вирусот, со што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 184, објави Институтот за јавно ...

Нови 19 случаи со коронавирус вчера во Косово, вкупно 184 заразени

Сител - 08.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани шест случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 19 носители на вирусот, со што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 184, објави Институтот за јавно ...

Нови 19 случаи со коронавирус вчера во Косово, вкупно 184 заразени

24 Вести - 08.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани шест случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 19 носители на вирусот, со што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 184, објави Институтот за јавно ...

Нови 19 случаи со коронавирус вчера во Косово, вкупно 184 заразени

Либертас - 08.04.2020

Приштина, 8 – Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани шест случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 19 носители на вирусот, со што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 184, објави Институтот ...

Нови 19 случаи со коронавирус вчера во Косово, вкупно 184 заразени

MakPress - 08.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани шест случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 19 носители на вирусот, со што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 184, објави Институтот за јавно ...

Вкупно 224 заразени со коронавирус во Косово

Курир - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Во Косово вкупно 224 заразени, 37 излекувани и шестмина починати

Слободен Печат - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово, вкупно 224 заразени, 37 излекувани и шестмина починати

Вечер - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово, вкупно 224 заразени, 37 излекувани и шестмина починати

24Инфо - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово, вкупно 224 заразени, 37 излекувани и шестмина починати

Сител - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово, вкупно 224 заразени, 37 излекувани и шестмина починати

Независен - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово, вкупно 224 заразени

Фокус - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово, вкупно 224 заразени, 37 излекувани и шестмина починати

А1 On - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово, вкупно 224 заразени, 37 излекувани и шестмина починати

24 Вести - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово, вкупно 224 заразени, 37 излекувани и шестмина починати

Алсат-М - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово – вкупно 224 заразени

Телма - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово, вкупно 224 заразени, 37 излекувани и шестмина починати

Либертас - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...

Нови 14 случаи со Ковид-19 во Косово, вкупно 224 заразени, 37 излекувани и шестмина починати

MakPress - 09.04.2020

Во текот на вчерашниот ден во Косово се регистрирани седум случаи на излекувани од новиот коронавирус, како и нови 14 носители на вирусот, по што официјалната бројка на заразени од Ковид-19 во земјата достигна до 224, објави Институтот за јавно ...