TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промовирано најновото дело на Венко Андоновски „Филантропијата на Ванчо Чифлиганец“ ВИДЕО

+инфо - 14.09.2018

Во Стопанската комора на Македонија, во Скопје, во присуство на претседателот на владата Зоран Заев, заменик премиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, градоначалници, академици, директори, банкари и видни личности од бизнис заедницата, ...

Промовирана книгата „Филантропијата на проф. д-р Ванчо Чифлиганец“

+инфо - 14.09.2018

Донациите во износ од 3,5 милиони евра на Чифлиганец и неговата компанија иако минорни, ако се споредуваат со светот, за Македонија се големи вели авторот на книгата Андоновски. Би бил најсреќен кога не би помагал, кога сите би имале, но знам како ...

Промовирана книгата „Филантропија на професор доктор Ванчо Чифлиганец“

24 Вести - 14.09.2018

Во присуство на бизнисмени, банкари, претставници на власата и на институции , во Стопанската комора беше промовирана книгата „Филантропија на професор доктор Ванчо Чифлиганец“. Авторот на книгата, писателот Венко Андоновски пишува дека нашата ...

Промовирана книгата „Филантропијата на проф. д-р Ванчо Чифлиганец“ од Венко Андоновски

Фокус - 14.09.2018

Денеска во просториите на Стопанската комора на Македонија, беше промовирана книгата „Филантропијата на проф. д-р Ванчо Чифлиганец“ на македонскиот книжевник Венко Андоновски. На промоцијата присуствуваа премиерот Зоран Заев, заменик претседателот ...

Промовирана книгата „Филантропијата на проф. д-р Ванчо Чифлиганец“ на Венко Андоновски

МКД - 14.09.2018

Во Стопанската комора на Македонија, во Скопје, во присуство на претседателот на владата Зоран Заев, заменик премиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, градоначалници, академици, директори, банкари и видни личности од бизнис заедницата денеска ...

Промовирана книгата на Андоновски што ја напиша за Чифлиганец

Фактор - 14.09.2018

Наменската книга која професорот од филолошки факултет при УКИМ, Венко Андоновски, ја напиша за бизнисменот Ванчо Чифлиганец, а чија најава беше критикувана од дел од јавноста дека нема книжевни мотиви, денеска беше промовирана.

Промовирана книгата “Филантропијата на професор д-р Ванчо Чифлиганец“ од Венко Андоновски

Иновативност - 14.09.2018

Во Стопанската комора на Македонија, во Скопје, во присуство на претседателот на владата Зоран Заев, заменик премиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, градоначалници, академици, директори, банкари и видни личности од бизнис заедницата, ...