TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Porsche Taycan влезе во Гинисовата книга на рекорди

24auto - 24.11.2020

Porsche Taycan влезе во Гинисовата книга на рекорди за најдолгo дрифтање со електрично возило. Местото на светскиот рекорд беше Центарот на Порше (ПЕЦ) во Хокенхајминг. Инструкторот Денис Ретера направи 210 круга на 200 метри долгиот круг за ...

Се обидел да го паркира својот електричен „Taycan“, а потоа сè тргнало по надолна линија

Точка - 23.11.2020

Сопственикот на овој „Porsche Taycan“ на своја кожа ги почувствувал сите магии на електромоторниот погон, а онаа најочигледната е работната крива на електричниот погон со која возачот има на располагање максимален вртежен момент практично од самиот ...

Пробал да паркира електричен Тајкан, ама многу згрешил (ВИДЕО)

Канал5 - 22.11.2020

Сопственикот на овој Taycan ги доживеа сите привлечности на електричниот погон на своја кожа. И најочигледна е работната крива на електричниот погон, според која возачот има максимален вртежен момент достапен практично од самиот почеток.

(ВИДЕО) Сопственик се обидел да паркира електричен Taycan, а потоа се’ тргнало на лошо!

Екран - 22.11.2020

СОПСТВЕНИКОТ на овој Taycan на своја кожа ги искусил сите привлечности на електромоторниот погон. А најочигледна е работната крива на електричниот погон, според која на возачот од самиот почеток на располагање му е максимален вртежен момент.

Викенд тарифа: EV трка меѓу Porsche Taycan и Harley-Davidson Livewire

Авто Плус - 22.11.2020

Благодарение на ентузијастите од ThEVox Network, имаме мошне интересна драг трка меѓу Porsche Taycan и Harley-Davidson Livewire Што се случува кога ќе се соочат четири против две тркала во драг трка на електрични возила, каде на мегдан излегуваат ...