TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СДСМ: Подготвен е предлог законот за бесплатно болничко лекување

Телма - 20.05.2017

Еден од првите предлог-закони што СДСМ ќе ги поднесе до Собранието, е законот за здравствено осигурување, за сите осигуреници да имаат бесплатно болничко лекување. Од партијата велат дека веќе е готов предлогот за измени и дополнувања на овој ...

(ВИДЕО) Мехмедовиќ: Подготвен е предлог законот со којшто ќе обезбедиме бесплатно болничко лекување за сите

А1 On - 20.05.2017

Злате Мехмедовиќ, член на Комисијата за здравство на СДСМ денеска оддржа прес-конференција на која што го презентираше предлог законот на новата влада за реформи во здравствениот систем. „Ветивме дека здравјето на граѓаните ќе биде наш врвен ...

Мехмедовиќ: Подготвен е предлог законот со којшто ќе обезбедиме бесплатно болничко лекување за сите!

Стандард - 20.05.2017

„Ветивме дека здравјето на граѓаните ќе биде наш врвен приоритет. Денeска сме овде за да соопштиме дека веќе e подготвен Предлог законот за измени и дополнувања на законот за здравствено осигурување, со што ќе обезбедиме бесплатно болничко лекување ...

(ВИДЕО) Мехмедовиќ: Бесплатно болничко лекување за граѓаните – подготвен предлог законот за измени на законот за ...

Макфакс - 20.05.2017

Членот на Комисијата за здравство на СДСМ, Злате Мехмедовиќ изјави дека веќе e подготвен Предлог законот за измени и дополнувања на законот за здравствено осигурување, со што ќе се обезбеди бесплатно болничко лекување за сите осигуреници.

СДСМ ќе го достави предлог законот за бесплатно болничко лекување меѓу првите во Собрание

Фактор - 20.05.2017

СДСМ која има помалку од 20 дена да го формира новиот владин кабинет соопшти дека еден од првите предлог закони кои ќе ги поднесат во Собрание е Предлог законот за измени и дополнувања на законот за здравствено осигурување.

Мехмедовиќ: Подготвен е предлог законот за бесплатно болничко лекување на сите ВИДЕО

+инфо - 20.05.2017

Никој нема да остане без болничка услуга само заради тоа што нема пари да плати, рече Мемедовиќ од СДСМ. Злате Мехмедовиќ, член на Комисијата за здравство на СДСМ денеска оддржа прес-конференција на која што го презентираше предлог законот на новата ...

СДСМ: Бесплатно болничко лекување за сите осигуреници...

Н.Македонија - 20.05.2017

СДСМ: Бесплатно болничко лекување за сите осигуреници СДСМ го подготви Предлог-законот за измени и дополнувања на Законот за здравствено осигурување, со што, како што рече на денешната прес-конференција Злате Мехмедовиќ, ќе обезбедиме бесплатно ...

Мехмедовиќ: Бесплатно болничко лекување за граѓаните – подготвен предлог законот за измени на законот за здравствено ...

Точка - 20.05.2017

Членот на Комисијата за здравство на СДСМ, Злате Мехмедовиќ изјави дека веќе e подготвен Предлог законот за измени и дополнувања на законот за здравствено осигурување, со што ќе се обезбеди бесплатно болничко лекување за сите осигуреници.

Мехмедовиќ со предлог : Бесплатно лекување за сите

Локално - 20.05.2017

“Овој предлог закон е еден од првите што ќе ги поднесеме во Собранието, затоа што наша цел е сите граѓани да имаат достапни болнички услуги.“ Членот на Комисијата за здравство на СДСМ, Злате Мехмедовиќ изјави дека веќе e подготвен Предлог законот за ...

Мехмедовиќ: Подготвен предлог-закон за здравствено осигурување за бесплатно болничко лекување

ТВ21 - 20.05.2017

Подготвен е Предлог законот за измени и дополнувања на законот за здравствено осигурување, со што ќе обезбедиме бесплатно болничко лекување за сите осигуреници. Овој предлог закон е еден од првите што ќе ги поднесеме во Собранието, затоа што наша ...

(ВИДЕО) Мехмедовиќ: Подготвен е предлог законот со којшто ќе обезбедиме бесплатно болничко лекување за сите

Репортер - 20.05.2017

Злате Мехмедовиќ, член на Комисијата за здравство на СДСМ денеска оддржа прес-конференција на која што го презентираше предлог законот на новата влада за реформи во здравствениот систем. „Ветивме дека здравјето на граѓаните ќе биде наш врвен ...

СДСМ со предлог закон за бесплатно болничко лекување за сите

Фокус - 20.05.2017

Злате Мехмедовиќ, член на Комисијата за здравство на СДСМ денеска оддржа прес-конференција на која што го презентираше предлог законот на новата влада за реформи во здравствениот систем. -Ветивме дека здравјето на граѓаните ќе биде наш врвен ...

СДСМ со измени на Законот за здравствено осигурување за бесплатно болничко лекување

Алсат-М - 20.05.2017

СДСМ го подготви Предлог законот за измени и дополнувања на Законот за здравствено осигурување, со што, како што рече на денешната прес-конференција Злате Мехмедовиќ, ќе обезбедиме бесплатно болничко лекување за сите осигуреници.

Мехмедовиќ: Бесплатно болничко лекување за граѓаните – подготвен предлог законот за измени на законот за здравствено ...

Таратур - 20.05.2017

Членот на Комисијата за здравство на СДСМ, Злате Мехмедовиќ изјави дека веќе e подготвен Предлог законот за измени и дополнувања на законот за здравствено осигурување, со што ќе се обезбеди бесплатно болничко лекување за сите осигуреници.

Мехмедовиќ: Бесплатно болничко лекување за граѓаните, подготвен предлог законот за измени на законот за здравствено ...

Кајгана - 20.05.2017

Членот на Комисијата за здравство на СДСМ, Злате Мехмедовиќ изјави дека веќе e подготвен Предлог законот за измени и дополнувања на законот за здравствено осигурување, со што ќе се обезбеди бесплатно болничко лекување за сите осигуреници.

Мехмедовиќ: Веќе е готов предлогот за бесплатно болничко осигурување за сите осигуреници

МКД - 20.05.2017

Веќе e подготвен предлог законот за измени и дополнувања на Законот за здравствено осигурување, со што ќе обезбедиме бесплатно болничко лекување за сите осигуреници, изјави Д-р Злате Мехмедовиќ, член на комисијата за здравство на СДСМ.

ВИДЕО: СДСМ најавува закон за бесплатно болничко лекување

Нова ТВ - 20.05.2017

Др Злате Мехмедовиќ, член на Комисијата за здравство на СДСМ, денес вети дека здравјето на граѓаните ќе биде врвен приоритет на новата влада. И додаде дека е подготвен Предлог законот за измени и дополнувања на законот за здравствено осигурување за ...

(ВИДЕО) СДСМ го менува законот: Бесплатно болничко лекување за сите граѓани

еМагазин - 20.05.2017

СДСМ го подготви Предлог законот за измени и дополнувања на Законот за здравствено осигурување, со што, како што рече на денешната прес-конференција Злате Мехмедовиќ, ќе обезбедиме бесплатно болничко лекување за сите осигуреници.