TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На Меѓународниот саем во Тирана заеднички настап на фирмите од регионот

МКД - 03.12.2021

Претставниците на „Пекабеско“ АД Скопје, „ИМВ“ Битола, „Кораб Трница“, „Агро Вардарие“, „Тим ентерпрајс“ и „Биомарел шитаке“, преку средби, промоции, дегустации ги презентираа своите производи и потенцијалите за продлабочуање на соработката на ...

За прв пат заеднички настап на фирмите од регионот

24Инфо - 03.12.2021

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија и копретседател на Коморскиот инвестициски форум Бранко Азески во придружба на потпретседателката на Комората д-р Елена Милевска Штрбевска, учествуваа на отворањето на меѓународниот саем во ...

ПРВ ЗАЕДНИЧКИ НАСТАП НА ФИРМИТЕ ОД РЕГИОНОТ Македонски компании на саем во Тирана

+инфо - 03.12.2021

Меѓународниот саем во Тирана претставува добра можност за компаниите од регионот на Западен Балкан 6 да ги презентираат своите производи, да ги зајакнат постојните и истражат нови можности за извоз, како и да воспостават нови деловни односи со ...

Меѓународен саем во Тирана: За прв пат заеднички настап на фирмите од регионот

Нова ТВ - 06.12.2021

Коморскиот инвестициски форум од 6-те земји на Западен Балкан (КИФ ЗБ6) организираше заедничко претставување на 30 мали и средни компании (МСП) од шесте земји на Западен Балкан (ЗБ6) на Меѓународниот саем во Тирана.

Mеѓународен саем во Тирана, прв пат заеднички настап на фирмите од регионот

Опсервер - 03.12.2021

– Претседателот на Стопанската комора на С. Македонија и копретседател на Коморскиот инвестициски форум (КИФ) Бранко Азески, заедно со потпретседателката на Комората Елена Милевска Штрбевска учествуваа на отворањето на меѓународниот саем во Тирана ...

Mеѓународен саем во Тирана, прв пат заеднички настап на фирмите од регионот

Сител - 03.12.2021

– Претседателот на Стопанската комора на С. Македонија и копретседател на Коморскиот инвестициски форум (КИФ) Бранко Азески, заедно со потпретседателката на Комората Елена Милевска Штрбевска учествуваа на отворањето на меѓународниот саем во Тирана ...

За прв пат заеднички настап на фирмите од регионот

Фактор - 05.12.2021

Коморскиот инвестициски форум од 6-те земји на Западен Балкан (КИФ ЗБ6) организираше заедничко претставување на 30 мали и средни компании (МСП) од шесте земји на Западен Балкан (ЗБ6) на Меѓународниот саем во Тирана.

Mеѓународен саем во Тирана, прв пат заеднички настап на фирмите од регионот

Независен - 03.12.2021

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија и копретседател на Коморскиот инвестициски форум (КИФ) Бранко Азески, заедно со потпретседателката на Комората Елена Милевска Штрбевска учествуваа на отворањето на меѓународниот саем во ...

Mеѓународен саем во Тирана, прв пат заеднички настап на фирмите од регионот

Вечер Прес - 03.12.2021

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија и копретседател на Коморскиот инвестициски форум (КИФ) Бранко Азески, заедно со потпретседателката на Комората Елена Милевска Штрбевска учествуваа на отворањето на меѓународниот саем во ...

Mеѓународен саем во Тирана, прв пат заеднички настап на фирмите од регионот

Бриф - 03.12.2021

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија и копретседател на Коморскиот инвестициски форум (КИФ) Бранко Азески, заедно со потпретседателката на Комората Елена Милевска Штрбевска учествуваа на отворањето на меѓународниот саем во ...

Mеѓународен саем во Тирана, прв пат заеднички настап на фирмите од регионот

MakPress - 03.12.2021

Претседателот на Стопанската комора на Македонија и копретседател на Коморскиот инвестициски форум (КИФ) Бранко Азески, заедно со потпретседателката на Комората Елена Милевска Штрбевска учествуваа на отворањето на меѓународниот саем во Тирана на кој ...

Mеѓународен саем во Тирана, прв пат заеднички настап на фирмите од регионот

Lider - 03.12.2021

Претседателот на Стопанската комора на Македонија и копретседател на Коморскиот инвестициски форум (КИФ) Бранко Азески, заедно со потпретседателката на Комората Елена Милевска Штрбевска учествуваа на отворањето на меѓународниот саем во Тирана на кој ...

За прв пат заеднички настап на фирмите од регионот

Фокус - 03.12.2021

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија и копретседател на Коморскиот инвестициски форум Бранко Азески во придружба на потпретседателката на Комората д-р Елена Милевска Штрбевска, учествуваа на отворањето на меѓународниот саем во ...