TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Предупредување за САД: Можен е втор бран на епидемијата

Press24 - 08.04.2020

Универзитетот од Вашингтон ги коригираше и ги намали своите предвидувања за смртност од коронавирусот, сепак дојде второ предупредување за граѓаните на Соединетите Американски Држави. Координаторката на кризниот штаб на Белата куќа, Дебра Биркс ...

Биркс: Во САД има ризик за втор бран на епидемијата

А1 On - 08.04.2020

Влијателен универзитет во Вашингтон ги корегираше и намали своите предвидувања за смртноста од коронавирусот, но координаторката на кризниот штав на Белата куќа, Дебра Биркс, предупредува на можен втор бран на епидемијата доколку Американците не се ...

Предупредување за САД: Можен е втор бран од епидемијата

+инфо - 08.04.2020

Влијателниот Универзитет во Вашингтон ја корегираше и ги намали своите предвидувања за смртноста од коронавирусот, сепак пристигна и друго предупредување за американските граѓани. Дебра Брикс, координаторката на кризниот штаб во Белата куќа, ...

Биркс: Во САД има ризик за втор бран на епидемијата

Опсервер - 08.04.2020

Њујорк, 8 април 2002 () – Влијателен универзитет во Вашингтон ги корегираше и намали своите предвидувања за смртноста од коронавирусот, но координаторката на кризниот штав на Белата куќа, Дебра Биркс, предупредува на можен втор бран на епидемијата ...

Биркс: Во САД има ризик за втор бран на епидемијата

24Инфо - 08.04.2020

– Влијателен универзитет во Вашингтон ги корегираше и намали своите предвидувања за смртноста од коронавирусот, но координаторката на кризниот штав на Белата куќа, Дебра Биркс, предупредува на можен втор бран на епидемијата доколку Американците не ...

Биркс: Во САД има ризик за втор бран на епидемијата

Слободен Печат - 08.04.2020

Пандемијата го суспендира нормалниот живот во САД, бидејќи 94 отсто од Американците мораат да останат во своите домови Влијателен универзитет во Вашингтон ги корегираше и намали своите предвидувања за смртноста од коронавирусот, но координаторката ...

Биркс: Во САД има ризик за втор бран на епидемијата

Вечер - 08.04.2020

Влијателен универзитет во Вашингтон ги корегираше и намали своите предвидувања за смртноста од коронавирусот, но координаторката на кризниот штав на Белата куќа, Дебра Биркс, предупредува на можен втор бран на епидемијата доколку Американците не се ...

Биркс: Во САД има ризик за втор бран на епидемијата

Сител - 08.04.2020

Влијателен универзитет во Вашингтон ги корегираше и намали своите предвидувања за смртноста од коронавирусот, но координаторката на кризниот штав на Белата куќа, Дебра Биркс, предупредува на можен втор бран на епидемијата доколку Американците не се ...

Биркс: Во САД има ризик за втор бран на епидемијата

Либертас - 08.04.2020

Влијателен универзитет во Вашингтон ги корегираше и намали своите предвидувања за смртноста од коронавирусот, но координаторката на кризниот штаб на Белата куќа, Дебра Биркс, предупредува на можен втор бран на епидемијата доколку Американците не се ...

Биркс: Во САД има ризик за втор бран на епидемијата

4NEWS - 08.04.2020

Влијателен универзитет во Вашингтон ги корегираше и намали своите предвидувања за смртноста од коронавирусот, но координаторката на кризниот штав на Белата куќа, Дебра Биркс, предупредува на можен втор бран на епидемијата доколку Американците не се ...

Биркс: Во САД има ризик за втор бран на епидемијата

MakPress - 09.04.2020

Влијателен универзитет во Вашингтон ги корегираше и намали своите предвидувања за смртноста од коронавирусот, но координаторката на кризниот штав на Белата куќа, Дебра Биркс, предупредува на можен втор бран на епидемијата доколку Американците не се ...