TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Украина сака да вооружи милион луѓе

МКД - 14.05.2022

Украинскиот министер за одбрана кажа дека се надева дека ќе вооружат милион борци додека земјата се спрема за „нова, долга фаза на војната“. Олексиј Резников на Фејсбук истакна дека Украина „ќе мора внимателно да ги планира ресурсите“ и „да избегне ...

Министерот за одбрана на Украина тврди: “Крајот на војната не е близу, моќното оружје пристигнува во Киев – ЌЕ ИМА ...

Во Центар - 14.05.2022

Министерот за одбрана на Украина, Олексеј Резников претходниот ден призна дека брзиот крај на војната со Русија не е на повидок. Во објава на социјалните мрежи, Резников соопшти дека ќе биде потребно извесно време пред западното оружје да почне да ...

Украина сака да вооружи милион луѓе

Макфакс - 13.05.2022

Украинскиот министер за одбрана се надева дека ќе вооружи милион борци додека земјата се подготвува за „нова, долга фаза на војна“. Олексеј Резников во објава на Фејсбук истакна дека Украина „ќе треба внимателно да ги планира ресурсите и да избегне ...

Украина сака да вооружи милион луѓе

Слободен Печат - 13.05.2022

Министерот за одбрана на Украина рече дека се надева дека ќе вооружи милион борци додека земјата се подготвува за „нова, долга фаза на војната“. Олексеј Резников во објава на Фејсбук истакна дека Украина „ќе треба прецизно да ги планира ресурсите“ и ...

НА ПОВИДОК Е НОВА ФАЗА ОД ВОЈНАТА ВО УКРАИНА: Дали е тоа знак дека крајот (не) е близу?

Во Центар - 13.05.2022

Украинскиот министер за одбрана Олексеј Резников денеска призна дека брзиот крај на војната со Русија не е на повидок. Во објава на социјалните мрежи, Резников рече дека ќе биде потребно извесно време пред западното оружје да почне да го сврти ...

Киев сака да вооружи милион Украинци: „Влегуваме во нова фаза од војната“

Локално - 13.05.2022

Украинскиот министер за одбрана Олексеј Резников изјави дека Киев се надева дека ќе вооружи милион луѓе додека земјата се подготвува за нова фаза од војната, пренесува „Гардијан“. „Влегуваме во нова, долга фаза на војната.

Украина сака да вооружи милион луѓе за „нова, долга фаза на војна“

Press24 - 13.05.2022

Украинскиот министер за одбрана се надева дека ќе вооружи милион борци додека земјата се подготвува за „нова, долга фаза на војна“. Олексеј Резников во објава на Фејсбук истакна дека Украина „ќе треба внимателно да ги планира ресурсите и да избегне ...

Украина сака да вооружи милион луѓе

Centar - 13.05.2022

Украинскиот министер за одбрана се надева дека ќе вооружи милион борци додека земјата се подготвува за „нова, долга фаза на војна“. Олексеј Резников во објава на Фејсбук истакна дека Украина „ќе треба внимателно да ги планира ресурсите и да избегне ...

Украина бара оружје за да вооружи милион луѓе

Денешен - 13.05.2022

Украинскиот министер за одбрана се надева дека ќе вооружи милион борци додека земјата се подготвува за „нова, долга фаза на војна“. Олексеј Резников во објава на Фејсбук истакна дека Украина „ќе треба внимателно да ги планира ресурсите и да избегне ...

Украина сака да вооружи милион луѓе

24Инфо - 13.05.2022

Украинскиот министер за одбрана се надева дека ќе вооружи милион борци додека земјата се подготвува за „нова, долга фаза на војна“. Олексеј Резников во објава на Фејсбук истакна дека Украина „ќе треба внимателно да ги планира ресурсите и да избегне ...

Резников планира да вооружи милион украински борци бидејќи ги чекаат тешки недели

Фактор - 13.05.2022

Украина сака да вооружи милион луѓе за „нова, долга фаза на војна“. Украинскиот министер за одбрана Олексеј Резников се надева дека ќе вооружи милион борци. Резников во објава на Фејсбук соопшти дека Украина „ќе треба внимателно да ги планира ...

Украина сака да вооружи милион луѓе

Канал5 - 13.05.2022

Украинскиот министер за одбрана рече дека се надева дека ќе вооружи милион борци додека земјата се подготвува за „нова, долга фаза на војната“. Олексеј Резников во објава на Фејсбук истакна дека Украина „ќе треба внимателно да ги планира ресурсите“ ...

Украина сака да вооружи милион луѓе

Точка - 13.05.2022

Украинскиот министер за одбрана се надева дека ќе вооружи милион борци додека земјата се подготвува за „нова, долга фаза на војна“. Олексеј Резников во објава на Фејсбук истакна дека Украина „ќе треба внимателно да ги планира ресурсите и да избегне ...

Украина сака да вооружи милион луѓе

Lider - 13.05.2022

Украинскиот министер за одбрана рече дека се надева дека ќе вооружи милион борци додека земјата се подготвува за „нова, долга фаза на војната“. Олексеј Резников во објава на Фејсбук истакна дека Украина „ќе треба внимателно да ги планира ресурсите“ ...

Украина бара оружје за „нова, долга фаза на војна“: Сака да вооружи милион борци

Вечер Прес - 14.05.2022

Украинскиот министер за одбрана се надева дека ќе вооружи милион борци додека земјата се подготвува за „нова, долга фаза на војна“. Олексеј Резников во објава на Фејсбук истакна дека Украина „ќе треба внимателно да ги планира ресурсите и да избегне ...