TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димитриевски: Доколку од другата страна имате ставови со негација, тогаш всушност вие не преговарате

Фактор - 22.01.2022

Доколку од другата страна имате застапување на ставови со негација, тогаш всушност вие не преговарате, ви се наметнуваат ставови, изјави кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски, во гостувањето во емисијата „Трилинг“ на телевизија 24 за ...

Димитриевски: Ако ги покриеме сите сметки за струја и гас, ќе останеме со никакви инвестиции

Република - 22.01.2022

Во вчерашното гостување во емисијата „Трилинг“ на телевизија 24 градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски истакна дека енергетската криза е глобален, а не само локален проблем и информираше дека во општинскиот буџет за 2022 година се ...

Димитриевски: Бугарската страна мора да сфати дека Македонците се реалност, ние не можеме да бидеме ништо друго освен ...

Опсервер - 22.01.2022

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, во вечерашното гостување во емисијата „Трилинг“ на телевизија 24 во однос на бугарското прашање потенцираше дека за да се преговара првенствено потребно е да има две страни, кои заедно ќе се ...

Димитриевски: Бугарската страна мора да сфати дека Македонците се реалност

Локално - 22.01.2022

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, во вчерашното гостување во емисијата „Трилинг“ на телевизија 24 во однос на бугарското прашање потенцираше дека за да се преговара првенствено потребно е да има две страни, кои заедно ќе се ...

Димитриевски: Бугарската страна мора да сфати дека Македонците се реалност

Сител - 22.01.2022

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, во вчерашното гостување во емисијата „Трилинг“ на телевизија 24 во однос на бугарското прашање потенцираше дека за да се преговара првенствено потребно е да има две страни, кои заедно ќе се ...

Зошто ни помагаа за Преспанскиот, ако сега нè блокираат?, прашува Димитриевски за односите со Бугарија

Република - 22.01.2022

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, во вчерашното гостување во емисијата „Трилинг“ на телевизија 24 во однос на бугарското прашање потенцираше дека за да се преговара првенствено потребно е да има две страни, кои заедно ќе се ...

Димитриевски: Бугарската страна мора да сфати дека Македонците се реалност

Кумановски м. - 22.01.2022

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, во вечерашното гостување во емисијата „Трилинг“ на телевизија 24 во однос на бугарското прашање потенцираше дека за да се преговара првенствено потребно е да има две страни, кои заедно ќе се ...

Димитриевски: Бугарската страна мора да сфати дека Македонците се реалност

Фокус - 22.01.2022

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, во вечерашното гостување во емисијата „Трилинг“ на телевизија 24 во однос на бугарското прашање потенцираше дека за да се преговара првенствено потребно е да има две страни, кои заедно ќе се ...

Димитриевски: Бугарската страна мора да сфати дека Македонците се реалност

Press24 - 22.01.2022

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски, во вчерашното гостување во емисијата „Трилинг“ на телевизија 24 во однос на бугарското прашање потенцираше дека за да се преговара првенствено потребно е да има две страни, кои заедно ќе се ...