TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Макпетрол со писмен став за неизедначувањето на акцизата на екстралесното гориво со дизелот

Канал5 - 23.05.2020

„Макпетрол“ АД Скопје повторно ги повикува Владата и институциите, во најкус можен рок, да донесат одлука во интерес на граѓаните, државата и трговците со нафта и нафтени деривати, кои работат согласно со прописите.

„Макпетрол“: Владата одолговлекува, а може со уредба да ја изедначи акцизата на екстра лесното гориво со дизелот

Курир - 23.05.2020

Анализите во фиока, министрите за финансии и економија дополнително ќе одлучуваат за судбината на штетното екстралесно гориво кое влегува во земјата и ја загадува животната средина. Иако во втората половина на април најавија дека за две до три ...

Gulf Oil: Неизедначувањето на акцизата на екстралесното со дизел горивото е штетна за граѓаните

+инфо - 23.05.2020

Злоупотребата на екстралесното гориво станува сериозен проблем во нашата земја и време е да се направат потребните промени во акцизната регулатива за да се спречат штетните последици. Со неизедначување на акцизата на екстралесното со дизел горивото, ...

„Макпетрол“: Владата со една уредба може да ја изедначи акцизата на екстра лесното гориво со дизелот

Сител - 23.05.2020

Анализите во фиока, министрите за финансии и економија дополнително ќе одлучуваат за судбината на штетното екстралесно гориво кое влегува во земјата и ја загадува животната средина. Иако во втората половина на април најавија дека за две до три ...

Неизедначување на акцизата на екстралесното со дизел горивото штети на граѓаните, на државниот буџет, на компаниите ...

Press24 - 23.05.2020

Злоупотребата на екстралесното гориво станува сериозен проблем во нашата земја и време е да се направат потребните промени во акцизната регулатива за да се спречат штетните последици. Со неизедначување на акцизата на екстралесното со дизел горивото, ...

Gulf Oil: Неизедначувањето на акцизата на екстралесното со дизел горивото е штетна за граѓаните

Сител - 23.05.2020

Апелираме до владата да преземе конкретни мерки и дејствија за да се регулира работењето и конечно да стави крај на неправдата која се прави врз граѓаните на нашата земја, соопшти компанијата.

Gulf Oil: Неизедначување на акцизата на екстралесното со дизел горивото штети на граѓаните, на државниот буџет, на ...

Либертас - 23.05.2020

Злоупотребата на екстралесното гориво станува сериозен проблем во нашата земја и време е да се направат потребните промени во акцизната регулатива за да се спречат штетните последици. Со неизедначување на акцизата на екстралесното со дизел горивото, ...

Неизедначување на акцизата на екстралесното со дизел горивото штети на граѓаните, на државниот буџет, на компаниите ...

ТВ21 - 23.05.2020

Злоупотребата на екстралесното гориво станува сериозен проблем во нашата земја и време е да се направат потребните промени во акцизната регулатива за да се спречат штетните последици. Со неизедначување на акцизата на екстралесното со дизел горивото, ...