TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Директорката на ММФ: Можна е глобална економска бура

365 - 11.02.2019

Развојот на глобалната економија не ги исполнува очекувањата, па можна е глобална „економска бура“, предупреди денес директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) – Кристин Лагард. „Проблемот е во тоа што гледаме дека економијата се развива ...

Предупредување за нова економска криза во светот

Тера - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

Лагард: Можна е глобална економска бура

Курир - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

Само еден удар може да ја покрене бурата: ММФ и Лагард го прогнозираат ова!

Фактор - 11.02.2019

Меѓународниот монетарен фонд предупредува на можна „економска бура“ со оглед на тоа дека развојот на глобалната економија не ги исполнува ветувањата. -Проблемот е во тоа што гледаме дека економијата се развива многу побавно отколку што ...

ММФ предупредува: Ни се заканува “Економска бура”

Денар - 11.02.2019

Меѓународниот монетарен фонд(ММФ) предупреди за можна “економска бура”, со оглед дека развојот на глобалната економија не ги исполнува очекувањата. “Проблемот е што гледаме дека економијата се развива многу побавно отколку што очекувавме”, рече ...

ММФ: Можна е глобална економска бура

Независен - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

ММФ предупредува дека ни се заканува “Економска бура”

Вечер - 11.02.2019

Меѓународниот монетарен фонд(ММФ) предупреди за можна “економска бура”, со оглед дека развојот на глобалната економија не ги исполнува очекувањата. “Проблемот е што гледаме дека економијата се развива многу побавно отколку што очекувавме”, рече ...

Лагард: Можна е глобална економска бура

А1 On - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

Лагард: Можна е глобална економска бура

1tv - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

Лагард: Можна е глобална економска бура

Локално - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

Лагард: Можна е глобална економска бура

Република - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

Лагард: Можна е глобална економска бура

Либертас - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

Лагард: Можна е глобална економска бура

+инфо - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

Кристин Лагард: Економијата расте многу побавно отколку што очекувавме

Факултети - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард, предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

Лагард: Следува нова светска економска криза

Нетпрес - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

Лагард: Можна е глобална економска бура

MTM - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура" во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.

Лагард: Можна е глобална економска бура

Вечер - 11.02.2019

Директорката на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), Кристин Лагард предупреди дека постои опасност од „економска бура“ во светот, од причини што растот на глобалната економија е помал од очекувањата.