TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СКАНДИНАВСКАТА КОМПАНИЈА „САС“ НУДИ КАРТИ ЗА ЛЕТ ВО НЕПОЗНАТ ПРАВЕЦ

Сакам да кажам - 14.02.2024

Скандинавската авиокомпанија „САС“ понуди карти за патување во непознат правец. Во рок од неколку минути од лансирањето на услугата „Непозната дестинација“, компанијата примила повеќе од илјада пријави. Регистрацијата беше отворена само 24 часа.

Оваа компанија Ве чести патување, но – дестинацијата ќе Ви ја откријат неколку минути пред полетување

Пари - 14.02.2024

SAS Scandinavian Airlines им понуди на членовите на EuroBonus возбудлива шанса да се впуштат во мистериозна авантура со повратен пат. За само 30.000 EuroBonus поени, патниците можат да обезбедат место на лет до непозната дестинација што поаѓа на 5 ...

Авиокомпанија нуди патување на непозната дестинација, точното место ќе го откријат во текот на летот

Точка - 13.02.2024

Скандинавската авиокомпанија „SAS“ нуди купување на билет во непознат правец. Она што е интересно е дека тие забележале значителна побарувачка за нивното претстојно патувачко искуство наречено „Непозната дестинација“, со над 1.000 пријави во рок од ...

Авиокомпанија продава „летови до непознатото“

BiznisPRO - 13.02.2024

Скандинавската авиокомпанија САС започна специјална акција Destination Unknown во која патниците ќе имаат можност да летаат до непозната дестинација. Пријавувањето за акцијата започна на 12 февруари, а во првата минута по нејзиното лансирање се ...

Aвиокомпанија нуди патување на непозната дестинација: Откриваат каде за време на летот

Вечер Прес - 13.02.2024

Скандинавската авиокомпанија САС нуди купување на билет во непознат правец. Она што е интересно е дека тие забележаа значителна побарувачка за нивното претстојно патувачко искуство „Непозната дестинација“, со над 1.000 регистрирања во рок од неколку ...