TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЕДНА ВАЛУТА БАЛАНСИРА: Други две валути под притисок

Фактор - 06.10.2017

Доларот се стабилизирал под седмонеделниот максимум во четвртокот, а инвеститорите ги консолидираа своите позиции. Но, економскиот долар ги држи под притисок фунтата и австралискиот долар.

ЕДНА ВАЛУТА БАЛАНСИРА: Други две валути под притисок

Шеталиште - 06.10.2017

Спонзорирано од СН ФИНАНСИИ Доларот се стабилизирал под седмонеделниот максимум во четвртокот, а инвеститорите ги консолидираа своите позиции. Но, економскиот долар ги држи под притисок фунтата и австралискиот долар.