TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мета: Алармот е вклучен, стоп на депопулацијата на Албанија!

Слободен Печат - 14.01.2020

Алармот е вклучен! Стоп на депопулацијата на Албанија! Ова е вистинскиот ризик кој ѝ се заканува на земјата! Ова е најголемиот предизвик кој итно бара дијалог, решение и враќање на надежта за сите Албанци! Деветте услови на Бундестагот се патоказот ...

Мета со апел до политичарите во Албанија: Алармот е вклучен, престанете со депопулација на земјата

Слободен Печат - 14.01.2020

Мета вели дека вистинскиот ризик во Албанија е иселувањето, и поради тоа бара од политичарите да воспостават дијалог. Претедателот на Албанија, Илир Мета, на својот Фејсбук профил посочи дека според него најголем проблем во државата моментално е ...

Мета: Депопулацијата е вистинска закана за Албанија

А1 On - 14.01.2020

Албанскиот претседател Илир Мета повторно изрази загриженост за опасноста од депопулацијата. Осврнувајќи се на последните случувања, во врска со запирањето на судската постапка против лидерот на опозициската Демократска партија, Љуљзим Баша за руско ...

МЕТА: Депопулацијата на Албанија е вистинскиот руски ризик

Денешен - 14.01.2020

Албанскиот претседател Илир Мета повторно изрази загриженост за опасноста од депопулацијата. Осврнувајќи се на последните случувања, во врска со запирањето на судската постапка против лидерот на опозициската Демократска партија, Љуљзим Баша за руско ...

Мета: Депопулацијата е вистинска закана за Албанија

Вечер Прес - 14.01.2020

Албанскиот претседател Илир Мета повторно изрази загриженост за опасноста од депопулацијата. Осврнувајќи се на последните случувања, во врска со запирањето на судската постапка против лидерот на опозициската Демократска партија, Љуљзим Баша за руско ...

Мета: Депопулацијата е вистинска закана за Албанија

Опсервер - 14.01.2020

Албанскиот претседател Илир Мета повторно изрази загриженост за опасноста од депопулацијата. Осврнувајќи се на последните случувања, во врска со запирањето на судската постапка против лидерот на опозициската Демократска партија, Љуљзим Баша за руско ...

Мета: Депопулацијата е вистинска закана за Албанија

24Инфо - 14.01.2020

– Албанскиот претседател Илир Мета повторно изрази загриженост за опасноста од депопулацијата. Осврнувајќи се на последните случувања, во врска со запирањето на судската постапка против лидерот на опозициската Демократска партија, Љуљзим Баша за ...

Мета: Депопулацијата е вистинска закана за Албанија

Сител - 14.01.2020

Албанскиот претседател Илир Мета повторно изрази загриженост за опасноста од депопулацијата. Осврнувајќи се на последните случувања, во врска со запирањето на судската постапка против лидерот на опозициската Демократска партија, Љуљзим Баша за руско ...

Мета: Депопулацијата е вистинска закана за Албанија

MakPress - 14.01.2020

Албанскиот претседател Илир Мета повторно изрази загриженост за опасноста од депопулацијата. Осврнувајќи се на последните случувања, во врска со запирањето на судската постапка против лидерот на опозициската Демократска партија, Љуљзим Баша за руско ...

Мета: Депопулацијата е вистинска закана за Албанија

4NEWS - 14.01.2020

Албанскиот претседател Илир Мета повторно изрази загриженост за опасноста од депопулацијата. Осврнувајќи се на последните случувања, во врска со запирањето на судската постапка против лидерот на опозициската Демократска партија, Љуљзим Баша за руско ...