TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Боинг“ склучи договор со Пентагон вреден 4,1 милијарди долари

Н.Македонија - 23.03.2019

Американскиот авиоиндустриски гигант „Боинг“ склучи договор со Министерството за одбрана на САД, вреден 4,1 милијарди долари. Извори од Пентагон соопштија дека станува збор за договор за ширење и унапредување на системот за противвоздушна одбрана.

„Боинг“ склучи договор со Пентагон вреден 4,1 милијарди долари

Алфа - 23.03.2019

Американскиот авиоиндустриски гигант „Боинг“ склучи договор со Министерството за одбрана на САД, вреден 4,1 милијарди долари. Извори од Пентагон соопштија дека станува збор за договор за ширење и унапредување на системот за противвоздушна одбрана.

„Боинг“ склучи договор со Пентагон вреден 4,1 милијарди долари

Нова ТВ - 23.03.2019

Американскиот производител на авиони „Боинг“ склучи договор со Министерството за одбрана на САД вреден 4,1 милијарди долари. Извори од Пентагон соопштија дека станува збор за договор за ширење и унапредување на системот за противвоздушна одбрана.

„Боинг“ склучи договор со Пентагон вреден 4,1 милијарди долари

А1 On - 23.03.2019

Американскиот авиоиндустриски гигант „Боинг“ склучи договор со Министерството за одбрана на САД, вреден 4,1 милијарди долари. Извори од Пентагон соопштија дека станува збор за договор за ширење и унапредување на системот за противвоздушна одбрана.

„Боинг“ склучи договор со Пентагон вреден 4,1 милијарди долари

1tv - 23.03.2019

Американскиот авиоиндустриски гигант „Боинг“ склучи договор со Министерството за одбрана на САД, вреден 4,1 милијарди долари. Извори од Пентагон соопштија дека станува збор за договор за ширење и унапредување на системот за противвоздушна одбрана.

„Боинг“ склучи договор со Пентагон вреден 4,1 милијарди долари

MakPress - 23.03.2019

Американскиот авиоиндустриски гигант „Боинг“ склучи договор со Министерството за одбрана на САД, вреден 4,1 милијарди долари. Извори од Пентагон соопштија дека станува збор за договор за ширење и унапредување на системот за противвоздушна одбрана.

„Боинг" склучи договор со Пентагон вреден 4,1 милијарди долар

MTM - 23.03.2019

Извори од Пентагон соопштија дека станува збор за договор за ширење и унапредување на системот за противвоздушна одбрана. Ова е четврти договор меѓу „Боинг" и Пентагон, склучен во последниов период. Претходно.

„Боинг“ склучи договор со Пентагон вреден 4,1 милијарди долари

Опсервер - 23.03.2019

Американскиот авиоиндустриски гигант „Боинг“ склучи договор со Министерството за одбрана на САД, вреден 4,1 милијарди долари. Извори од Пентагон соопштија дека станува збор за договор за ширење и унапредување на системот за противвоздушна одбрана.

„Боинг“ склучи договор со Пентагон вреден 4,1 милијарди долари

Вечер - 23.03.2019

Американскиот авиоиндустриски гигант „Боинг“ склучи договор со Министерството за одбрана на САД, вреден 4,1 милијарди долари. Извори од Пентагон соопштија дека станува збор за договор за ширење и унапредување на системот за противвоздушна одбрана.