TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој патувал Ципрас

Нова ТВ - 25.03.2019

За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор и го принудиле хеликоптерот да ...

Турски авиони му правеле проблеми на Ципрас

МКД - 25.03.2019

Грчкиот премиер Алексис Ципрас денеска изјави дека турски воени авиони му правеле проблеми на хеликоптерот со кој тој летал на подалечен грчки остров за да го прослави Денот на независноста со што се означува почетокот на војната за независност во ...

Турција негира дека нејзини авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас

А1 On - 25.03.2019

Армијата на Турција денеска ги негираше тврдењата на грчкиот премиер Алексис Ципрас дека турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој тој патувал на островот Агатониси. – Турски ловци не учествувале во предизвикување тензии со хеликоптерот ...

Кој го вознемирил Ципрас на летот за Агатониси?

Н.Македонија - 25.03.2019

Грчкиот премиер Алексис Ципрас изјави дека турски воени авиони летале во непосредна близина на хеликоптерот со кој патувал кон островот Агатониси, на одбележувањето на 182-та годишнина од востанието против Отоманската Империја, што турските медиуми ...

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој патувал Ципрас

24Инфо - 25.03.2019

За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор и го принудиле хеликоптерот да ...

Турција негира дека нејзини авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас

Независен - 25.03.2019

Армијата на Турција денеска ги негираше тврдењата на грчкиот премиер Алексис Ципрас дека турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој тој патувал островот Агатониси. – Турски ловци не учествувале во предизвикување тензии со хеликоптерот со ...

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој патувал Ципрас

Либертас - 25.03.2019

За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор и го принудиле хеликоптерот да ...

Турција негира дека нејзини авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас

+инфо - 25.03.2019

Армијата на Турција денеска ги негираше тврдењата на грчкиот премиер Алексис Ципрас дека турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој тој патувал островот Агатониси. – Турски ловци не учествувале во предизвикување тензии со хеликоптерот со ...

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој патувал Ципрас

MTM - 25.03.2019

За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор и го принудиле хеликоптерот да ...

Турција негира дека нејзини авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас

24Инфо - 25.03.2019

Армијата на Турција денеска ги негираше тврдењата на грчкиот премиер Алексис Ципрас дека турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој тој патувал островот Агатониси. – Турски ловци не учествувале во предизвикување тензии со хеликоптерот со ...

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој патувал Ципрас

А1 On - 25.03.2019

За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор и го принудиле хеликоптерот да ...

Турција негира дека нејзини авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас

MakPress - 25.03.2019

Армијата на Турција денеска ги негираше тврдењата на грчкиот премиер Алексис Ципрас дека турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој тој патувал островот Агатониси. – Турски ловци не учествувале во предизвикување тензии со хеликоптерот со ...

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој патувал Ципрас

MakPress - 25.03.2019

За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор и го принудиле хеликоптерот да ...

Турција негира дека нејзини авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас

Вечер - 25.03.2019

Армијата на Турција денеска ги негираше тврдењата на грчкиот премиер Алексис Ципрас дека турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој тој патувал островот Агатониси. – Турски ловци не учествувале во предизвикување тензии со хеликоптерот со ...

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој патувал Ципрас

Локално - 25.03.2019

За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор и го принудиле хеликоптерот да ...

Турската армија со демат за Ципрас

Р.С.Европа - 25.03.2019

Турската армијата денеска ги негираше тврдењата на грчкиот премиер Алексис Ципрас дека турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој тој патувал островот Агатониси. „Турски ловци не учествувале во предизвикување тензии со хеликоптерот со ...

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој патувал Ципрас

iPortal - 25.03.2019

За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор и го принудиле хеликоптерот да ...

Турција негира дека нејзини авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас

Локално - 25.03.2019

Армијата на Турција денеска ги негираше тврдењата на грчкиот премиер Алексис Ципрас дека турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој тој патувал островот Агатониси. – Турски ловци не учествувале во предизвикување тензии со хеликоптерот со ...

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас

Р.С.Европа - 25.03.2019

„Џабе троши бензин и керозин“ и порача на Турција грчкиот премиер Алексис Ципрас откако денеска турски воени авиони го попречиле патот на хеликоптерот со кој патувал кон островот Агатониси кој се наоѓа во близина на Турција.

Турција негира дека нејзини авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас

Опсервер - 25.03.2019

Армијата на Турција денеска ги негираше тврдењата на грчкиот премиер Алексис Ципрас дека турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој тој патувал островот Агатониси. – Турски ловци не учествувале во предизвикување тензии со хеликоптерот со ...

Хеликоптерот со кој патувал Ципрас го пресретнале турски воени авиони, а тој, ако треба, и ќе плива

+инфо - 25.03.2019

Инцидентот со турските воени авиони го обелодени самиот Ципрас, кој ѝ порача на Турција дека „џабе троши бензин и керозин“ и доколку е потребно со пливање ќе стигне до најоддалеченото место во Грција.

Турција негира дека нејзини авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас

Либертас - 25.03.2019

Армијата на Турција денеска ги негираше тврдењата на грчкиот премиер Алексис Ципрас дека турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој тој патувал островот Агатониси. – Турски ловци не учествувале во предизвикување тензии со хеликоптерот со ...

Хеликоптерот со кој патувал Ципрас го пресретнале турски воени авиони, а тој порачува ако треба ќе пливал

Скопје1 - 25.03.2019

Инцидентот со турските воени авиони го обелодени самиот Ципрас, кој ѝ порача на Турција дека „џабе троши бензин и керозин“ и доколку е потребно со пливање ќе стигне до најоддалеченото место во Грција.

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас, грчкиот премиер испрати порака

Курир - 25.03.2019

„Џабе троши бензин и керозин“ и порача на Турција грчкиот премиер Алексис Ципрас откако денеска турски воени авиони го попречиле патот на хеликоптерот со кој патувал кон островот Агатониси кој се наоѓа во близина на Турција.

Турски воени авиони го вознемирија Ципрас кој леташе со хеликоптер

Фактор - 25.03.2019

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој патувал грчкиот премиер, Алексис Ципрас. Додека Ципрас патувал кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, турски воени авиони го нарушиле ...

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот на Ципрас, грчкиот премиер испрати порака

Press24 - 25.03.2019

„Џабе троши бензин и керозин“ и порача на Турција грчкиот премиер Алексис Ципрас откако денеска турски воени авиони го попречиле патот на хеликоптерот со кој патувал кон островот Агатониси кој се наоѓа во близина на Турција.

Турски воени авиони го пресретнале хеликоптерот со кој патувал Ципрас

Опсервер - 25.03.2019

За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор и го принудиле хеликоптерот да ...

Хеликоптерот со кој патувал Ципрас го пресретнале турски воени авиони

еМагазин - 25.03.2019

За време на патувањето на премиерот на Грција, Алексис Ципрас кон островот Агатониси, што се наоѓа во близина на Турција, по повод грчкиот национален празник, турски воени авиони го нарушиле грчкиот воздушен простор и го принудиле хеликоптерот да ...