TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Стинг во Скопје доаѓа со приватен авион, но нема да проба ајвар и гравче!

Вечер - 06.10.2017

Иако светска ѕвезда и всушност најголемото музичко име на денешницата кое одржува концерт кај нас, барањата му се скромни. Тој, дознаваме, е буквално без „хоспиталити листа". Од домаќините побарал само добро место за пеење, за се друго ќе се ...

Центарот на Скопје доживеа несекојдневна работна пауза организирана од „Божиновски часовници и накит“

Денар - 06.10.2017

Денеска центарот на Скопје беше обоен со звуците на светската ѕвезда Стинг. Како дел од кампањата Победи го времето – живеј го моментот „Божиновски часовници и накит” организираше несекојдневна работна пауза.

На необична работна пауза пред „Божиновски часовници и накит“

Friday.mk - 06.10.2017

Денеска центарот на Скопје беше обоен со звуците на светската ѕвезда Стинг. Како дел од кампањата Победи го времето – живеј го моментот „Божиновски часовници и накит” организираше несекојдневна работна пауза.