TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ковид-19 ќе стави клуч на хотелите на Роналдо

Нетпрес - 17.10.2020

Пандемијата на коронавирус силно ја погоди хотелската дејност на Кристијано Роналдо. Откако се зарази и изолираше две недели, петкратниот добитник на „Златната топка“ сега мораше да чуе уште една лоша вест.

Втор удар од Ковид-19 врз Роналдо

iPortal - 17.10.2020

Пандемијата на коронавирус силно ја погоди хотелската дејност на Кристијано Роналдо. Откако се зарази и изолираше две недели, петкратниот добитник на „Златната топка“ сега мораше да чуе уште една лоша вест.

Втор удар од Ковид-19 врз Роналдо

А1 On - 17.10.2020

Пандемијата на коронавирус силно ја погоди хотелската дејност на Кристијано Роналдо. Откако се зарази и изолираше две недели, петкратниот добитник на „Златната топка“ сега мораше да чуе уште една лоша вест.

Втор удар врз Роналдо: Поради Ковид-19 ќе мора да ги затвори и хотелите во Португалија

Денешен - 17.10.2020

Пандемијата на коронавирус силно ја погоди хотелската дејност на Кристијано Роналдо. Откако се зарази и изолираше две недели, петкратниот добитник на „Златната топка“ сега мораше да чуе уште една лоша вест.

Втор силен удар од Ковид-19 врз Роналдо

Денар - 17.10.2020

Пандемијата на коронавирус силно ја погоди хотелската дејност на Кристијано Роналдо. Откако се зарази и изолираше две недели, петкратниот добитник на „Златната топка“ сега мораше да чуе уште една лоша вест.

Втор удар од коронавирусот врз Роналдо

Пулс24 - 17.10.2020

Пандемијата на коронавирус силно ја погоди хотелската дејност на Кристијано Роналдо. Откако се зарази и изолираше две недели, петкратниот добитник на „Златната топка“ сега мораше да чуе уште една лоша вест.

Втор удар од КОВИД-19 врз Роналдо

Либертас - 17.10.2020

Пандемијата на коронавирус силно ја погоди хотелската дејност на Кристијано Роналдо. Откако се зарази и изолираше две недели, петкратниот добитник на „Златната топка“ сега мораше да чуе уште една лоша вест.