TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Манчевски со номинација за најдобар режисер, „Врба“ – за најдобар филм на фестивалот Рејнденс во Лондон

Слободен Печат - 16.09.2020

Филмот на Милчо Манчевски „Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите ...

Пладневен преглед на вести: Лабораторијата за вирусологија при ИЈЗ меѓународно оценета со максимален успех, „Врба“ ...

Frontline - 16.09.2020

ЛАБОРАТОРИЈАТА за вирусологија при ИЈЗ меѓународно оценета со максимален успех на надворешниот тест на компетентност за детекција на Ковид-19. „ВРБА“ номиниран за најдобар меѓународен филм на фестивалот Рејнденс во Лондон.

Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер, а „Врба“ за најдобар филм во Лондон

Репортер - 16.09.2020

Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер, а „Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм на фестивалот „Рејнденс“ во Лондон, кој е најголем фестивал на независен филм во Велика Британија.

„Врба“ со номинација за најдобар меѓународен филм, Манчевски номиниран за најдобар режисер на фестивалот Рејнденс во ...

Република - 16.09.2020

„Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите во светот.

„Врба” со номинација за најдобар меѓународен филм, Манчевски номиниран за најдобар режисер на фестивалот Рејнденс во ...

ММС - 16.09.2020

„Врба” доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите во светот.

„Врба“ со номинација за најдобар меѓународен филм, Манчевски за најдобар режисер на фестивал во Лондон

Макфакс - 16.09.2020

„Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот фестивал „Рејнденс“ во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите во светот.

„Врба“ со номинација за најдобар меѓународен филм, Манчевски номиниран за најдобар режисер на фестивалот Рејнденс во ...

Скопје инфо - 16.09.2020

„Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите во светот.

Врба“номиниран за најдобар меѓународен филм, Манчевски за најдобар режисер на Рејнденс

Нова ТВ - 16.09.2020

„Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите во светот.

„Врба“ со номинација за најдобар меѓународен филм, Манчевски за најдобар режисер на фестивал во Лондон

Вечер - 16.09.2020

„Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот фестивал „Рејнденс“ во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите во светот.

„Врба" со номинација за најдобар меѓународен филм

Канал5 - 16.09.2020

„Врба" со номинација за најдобар меѓународен филм, Манчевски номиниран за најдобар режисер на фестивалот Рејнденс во Лондон. „Врба" доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот ...

„Врба“ со номинација за најдобар меѓународен филм, Манчевски за најдобар режисер на фестивалот Рејнденс во Лондон

Нетпрес - 16.09.2020

„Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите во светот.

„Врба“ доби номинација за најдобар филм, Манчевски за најдобар режисер на фестивалот Рејнденс во Лондон

Сакам да кажам - 16.09.2020

„Врба“ е номиниран за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски за најдобар режисер на фестивалот Рејнденс во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите во светот.

„Врба“ со номинација за најдобар меѓународен филм, Манчевски номиниран за најдобар режисер на фестивалот Рејнденс во ...

Вечер - 16.09.2020

„Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите во светот.

„Врба“ номиниран за најдобар меѓународен филм на фестивалот Рејнденс во Лондон

Опсервер - 16.09.2020

Скопје, 16 септември 2020 () – Филмот „Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон – најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија.

„Врба“ номиниран за најдобар меѓународен филм на фестивалот Рејнденс во Лондон

Сител - 16.09.2020

Филмот „Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон – најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија.

„Врба“ номиниран за најдобар меѓународен филм на фестивалот Рејнденс во Лондон

Frontline - 16.09.2020

Филмот „Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон – најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија.

„Врба“ номиниран за најдобар меѓународен филм на фестивалот Рејнденс во Лондон

Кајгана - 16.09.2020

Филмот „Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон – најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија.

„Врба“ номиниран за најдобар меѓународен филм на фестивалот Рејнденс во Лондон

А1 On - 16.09.2020

Филмот „Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон – најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија.

„Врба“ номиниран за најдобар меѓународен филм на фестивалот Рејнденс во Лондон

МКД - 16.09.2020

Филмот „Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон – најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија.

Повторна средба на Милчо Манчевски и Џереми Ајронс: „Врба“ со две номинации на фестивалот „Рејнденс“

360 степени - 16.09.2020

Филмот „Врба“ на македонскиот режисер Милчо Манчевски доби номинација во категорија за најдобар филм на меѓународниот фестивал Рејнденс во Лондон. Манчевски пак е номиниран во категоријата за најдобар режисер.

„Врба“ номиниран за најдобар меѓународен филм на фестивалот Рејнденс во Лондон

Либертас - 16.09.2020

Филмот „Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон – најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија.

„Врба“ со номинација за најдобар меѓународен филм, Манчевски за најдобар режисер на фестивал во Лондон

Денар - 16.09.2020

„Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот фестивал „Рејнденс“ во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите во светот.

„Врба“ номиниран за најдобар меѓународен филм на фестивалот Рејнденс во Лондон

iPortal - 16.09.2020

Филмот „Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски за најдобар режисер на претстојниот фестивал Рејнденс во Лондон – најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија.

„Врба“ со номинација за најдобар меѓународен филм, Манчевски за најдобар режисер на фестивал во Лондон

MTM - 16.09.2020

„Врба“ доби номинација за најдобар меѓународен филм, а Милчо Манчевски е номиниран за најдобар режисер на претстојниот фестивал „Рејнденс“ во Лондон, најголемиот фестивал на независен филм во Велика Британија и еден од најголемите во светот.