TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Маестрален концерт на Македонската филхармонија и Феми Кути во Белград (ФОТО)

Слободен Печат - 14.09.2018

Повеќе од 20 илјади белграѓани беа сведоци на фантастичниот концерт на Македонската филхармонија која под диригентство на Џијан Емин синоќа настапи со африканскиот маг на афробитот Феми Кути и неговиот бенд “Позитив форс”.

Феми Кути и македонската филхармонија приредија музичка експлозија во Белград

Макфакс - 14.09.2018

Повеќе од 20 илјади белграѓани беа сведоци на фантастичниот концерт на Македонската филхармонија која под диригентство на Џијан Емин синоќа настапи со африканскиот маг на афробитот Феми Кути и неговиот бенд „Позитив форс“.

Феми Кути и македонската филхармонија приредија музичка експлозија во Белград

Точка - 14.09.2018

Повеќе од 20 илјади белграѓани беа сведоци на фантастичниот концерт на Македонската филхармонија која под диригентство на Џијан Емин синоќа настапи со африканскиот маг на афробитот Феми Кути и неговиот бенд „Позитив форс“.

20 илјади белграѓани уживаа во фантастичниот концерт на Македонска филхармонија

+инфо - 14.09.2018

Повеќе од 20 илјади белграѓани беа сведоци на фантастичниот концерт на Македонската филхармонија која под диригентство на Џијан Емин синоќа настапи со африканскиот маг на афробитот Феми Кути и неговиот бенд “Позитив форс”, соопшти Филхармонија.

Неповторлив настап на Македонската филхармонија во Белград

MTM - 14.09.2018

Повеќе од 20 илјади белграѓани беа сведоци на фантастичниот концерт на Македонската филхармонија која под диригентство на Џијан Емин синоќа настапи со африканскиот маг на афробитот Феми Кути и неговиот бенд "Позитив форс".

Концертот на Македонската  филхармонија со Феми Кути во Белград долго ќе се памети! (галерија)

Република - 15.09.2018

Повеќе од 20 илјади белграѓани беа сведоци на фантастичниот концерт на Македонската филхармонија која под диригентство на Џијан Емин синоќа настапи со африканскиот маг на афробитот Феми Кути и неговиот бенд “Позитив форс”.

(ФОТО) Концертот на Македонската филхармонија ги воодушеви белграѓани!

Екран - 15.09.2018

Повеќе од 20 илјади белграѓани беа сведоци на фантастичниот концерт на Македонската филхармонија која под диригентство на Џијан Емин синоќа настапи со африканскиот маг на афробитот Феми Кути и неговиот бенд “Позитив форс”.