TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вистинска ДРАМА ќе има во Cineplexx со Драма Студио за премиерата на Ocean’s 8

МакМода - 12.06.2018

Специјално изработениот ѓердан на Драма Студио ќе биде вистински предизвик за премиера на филмот Oceаns’8 закажана за 14 јуни во 19.00 часот. За да бидете дел од вистинската драма треба да го прифатите предизвикот, да ја отклучите кутијата во која ...

Вистинска ДРАМА ќе има во „Синеплекс“ со Драма Студио за премиерата на „Ocean’s 8“

Слободен Печат - 12.06.2018

Специјално изработениот гердан на Драма Студио ќе биде вистински предизвик за премиерата на филмот „Oceаns’8“ закажана за четврток во 19.00 часот. За да бидете дел од вистинската драма треба да го прифатите предизвикот, да ја отклучите кутијата во ...

Вистинска „драма“ ќе има во Синеплекс со Драма Студио за премиерата на Ocean’s 8

Популарно - 13.06.2018

Специјално изработениот гердан на Драма Студио ќе биде вистински предизвик за утрешната премиера на филмот Oceаns’8 закажана во 19.00 часот во киното Синеплекс. За да бидете дел од вистинската драма треба да го прифатите предизвикот, да ја отклучите ...

Вистинска ДРАМА ќе има во Cineplexx со Драма Студио за премиерата на Ocean’s 8

Stylist - 13.06.2018

Филмот Ocean’s 8 (Океановите 8), со Сандра Булок, Кејт Бланшет, Ен Хатавеј, Сара Полсон, Ријана, Менди Карлинг, Аквафина и Хелена Бонам Картер, утре, 14 јуни, премиерно во Cineplexx. На премиерата ве очекува ДРАМА благодарение на еден ѓердан ...