TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Седум новороденчиња загинаа во пожар во детска болница во Њу Делхи, соственикот е во бегство

24Инфо - 26.05.2024

Голем пожар избувна во приватна детска болница во источен Делхи, при што загинаа седум новороденчиња, а пат се спасени, соопштија властите во неделата. Претставниците на пожарникарските служби во Делхи (ДФС) изјавија дека пожарот избувнал во ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

Бизнис Вести - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

ЗАГИНАТИ СЕДУМ НОВОРОДЕНЧИЊА: Страшен пожар ја зафати болницата, полицијата соопшти дека сопственикот е во бегство ...

Во Центар - 26.05.2024

Седум новороденчиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, соопштија локалните индиски власти. Од противпожарната служба соопштија дека уште шест деца се спасени и префрлени во друга болница, а едно е на вентилатор.

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

Слободен Печат - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

Бриф - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

Либертас - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

Независен - 26.05.2024

Њу Делхи – Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во ...

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи

Макфакс - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

24 Вести - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи

Опсервер - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во пожар во Њу Делхи: Сопственикот на болницата побегнал од земјата

ТВ21 - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во пожар во Њу Делхи: Сопственикот на болницата побегнал од земјата

4NEWS - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

ЖИВИ ИЗГОРЕА 7 БЕБИЊА ВО ИНДИЈА Сопственикот на опожарената болница е во бегство

+инфо - 26.05.2024

Сопственикот на болницата за бебиња во Индија, во која избувна пожарот во саботата, е во бегство. Седум бебиња во саботата загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

OhridNews - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи

MTM - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

Zoom - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

Курир - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, газдата на болницата во бегство

Нетпрес - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи

Точка - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

Канал5 - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

Н.Македонија - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи

Centar - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

Седум бебиња загинаа во пожар во болница во Њу Делхи, сопственикот на болницата во бегство

Република - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...

КАТАСТРОФАЛЕН ПОЖАР ВО ИНДИЈА: Седум бебиња загинаа во болница во Њу Делхи, а 5 се спасени и префрлени во друга болница

Денешен - 26.05.2024

Седум бебиња загинаа во голем пожар во болница во источниот дел на Њу Делхи, а пет се спасени и префрлени во друга болница, соопштија денеска локалните власти. Сопственикот на болницата за бебиња во која избувна пожарот во саботата е во бегство, ...